Mange grunner til å velge RiksTV

Har du TV flere steder? Da må du lese dette! Med vår bestselger RiksPakken får du TV fire steder til én pris. Du får TV hjemme, på hytta og i flere rom uten tillegg i abonnementsprisen.

    

TV hjemme

Underholdning for hele familien

TV-kanalene du ønsker deg og masse nyttige funksjoner som Start forfra, ukesarkiv fra nesten alle kanalene og tilgang til NRKs innholdsrike arkiv – på TV-en, mobilen og nettbrettet.

 

SMART-boks II - anbefalt av Tek.no

Å se TV i 2017 skal være raskt og enkelt. SMART-boks II er nettopp det. Vår siste TV-boks er fullstappet med underholdning og masse nyttige funksjoner. Fjernkontrollen er i elegant design med ekstra god rekkevidde.

Appene

  

TV på nettbrett og mobil

Med RiksTV-appen kan du se direkte-TV og episodene du gikk glipp av i ukesarkivet både på mobil og nettbrett. Se det du vil – akkurat når og hvor det passer deg i hele Norge.RiksTV-appen støtter AirPlay og Chromecast.

  

Juniors favoritter

 RiksTV-junior gir deg barnas favoritter både på TV, nettbrett og mobil. Det meste av innholdet er reklamefritt og i appen kan du enkelt tilpasse TV-innholdet til alderen på barnet. Vi møter alle barnefavorittene og det kommer nytt innhold hver uke.

Alt i en pakke!

RiksTV-appen

Se dine TV-favoritter på nettbrett og mobil, akkurat når og hvor det passer deg. Appen støtter AirPlay og Chromecast.

RiksTV Junior

Underholdningsunivers på iPad og iPhone – skreddersydd for barna! 

RiksPakken. Én pris – TV overalt.

Har du noen spørsmål? Kontakt kundeservice på 09595

Allerede kunde? 
Logg deg inn på Min side og se hva slags tilbud vi kan tilby deg.