Fant og vant RiksTV

Sarpsborgs gladeste 11-åring er sannsynligvis Mathias Haslien Tellefsen fra Borgenhaugen. Han har nemlig vunnet en flunkende ny Samsung-TV i forbindelse med årets sommerturné.

Vinner

Vi fra RiksTV troppet opp hjemme hos ham med en flunkende ny Samsung 46-tommer LED-TV, og i tillegg ett års abonnement på RiksPakken. TV-en vant Mathias fordi han var på Larkollen Camping i sommer da RiksTV og Se og Hør kom på sommerturné.

Nå er vinneren av den store jakten-konkurransen kåret.

- Det var kjempekult. Jeg har ønsket meg en sånn tv lenge, og jeg hadde vondt i magen hele dagen da jeg visste at dere fra RiksTV skulle komme med den, sier han. Egentlig ville jeg jo ha den på rommet mitt, men jeg er blitt enig med Mamma og Pappa om at den skal stå i stuen, sier han.

Mathias fant RiksTVs røde Camel Back-flaske som var gjemt på Larkollen – han la igjen kupongen med navnet til Mamma Solveig for sikkerhets skyld – og så ble de begge trukket ut som vinnere.

Vi gratulerer, og ønsker Mathias og mamma Solveig en god TV-høst.

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus