Meny

Farsdag med pappa-TV

På søndag er det farsdag. Dette er den dagen vi pappaer virkelig skal nyte. Også Bear fra Mann mot natur (bildet over), når han tar seg en pause fra den heseblesende villmarken. Da er det frokost og kaffe på senga etterfulgt av en liten gave fra de små. I forkant blir vi pappaer oversvømt av budskap om "den perfekte farsdagspresangen" i butikker, på radio og tv og på nett. Forventningene kan fort bli høye for enkelte. Jeg har derimot et ganske avslappet forhold til denne dagen. Enten om det er morsdag eller farsdag. Allikevel er det alltid hyggelig med en liten markering. 

Den farsdagsgaven jeg husker best, var da min eldste sønn stolt og fornøyd overrakte meg en liten pinne i farsdagspresang. Pent pakket inn. Jeg har aldri blitt så glad for en pinne som akkurat da. Jeg hadde med meg pinnen hele den dagen. Og det er der jeg mener forventningsnivået også bør være. Det er tanken som teller.

Søndag kveld er uansett som alle andre søndagskvelder. Tid for å slappe av i sofaen med noe bra på tv før mandagen kommer like brått på nok en gang.

Så hvorfor ikke la pappaene få bestemme denne tv-kvelden.

Pakk pent inn fjernkontrollen og sjekk ut pappas tv-guide for farsdagen søndag 13. november:

MAX kl. 18.30 - Archer Amerikansk animasjonsserie.

Discovery Channel kl. 20.00 - Ingeniørkunstens mesterverk Dokumentarserie. «Aserbajdsjans utrolige forvandling.»

National Geographic Channel kl. 20.30 - Forfølgelsen av Hitlers generaler Dokumentar. To team med eksperter undersøker det vågale allierte oppdraget med å fange eller drepe nazi-generalene Rommel og Kreipe under andre verdenskrig.

SVT1 kl. 21.00 - Starke mann (8) Humorserie. Sveriges svar på Klovn.

SVT2 kl. 22.00 - Dokument utifrån - Sovjets siste dagar.  Fransk dokumentarfilm fra 2011.

TVNorge kl. 22.30 - The Walking Dead (SE01 E4) Amerikansk grøsserserie.

Viasat4 kl. 22.30 - Spesialenheten (10) Norsk krimserie. En omkommet baby og en hardt skadet femåring blir funnet på en gård på Finnskogen.

TV 2 Filmkanalen kl. 22.40 - The Football Factory Britisk krimdrama fra 2004. Basert på John Kings bestselgende hooligan-roman.

TV 2 kl. 22.45 - Flammen & Citronen (1) Dansk thrillerserie. Mens resten av landet håper at krigen snart skal ta slutt, er motstandsbevegelsens menn, Flammen og Citronen, Holger Danske-gruppens mest effektive våpen.

Discovery Channel kl. 23.00 - Mann mot natur Dokumentarserie.

NRK3 kl. 00.15 - Live fra Apollo Britisk standupshow. Storbritannias ledende standup-komikere boltrer seg på scenen i Hammersmith Apollo Theatre i London.  

God farsdag alle pappaer der ute!

Ole-Chr./RiksTV