Følg hopplandslaget med RiksTV

RiksTV er stolt sponsor av det norske hopplandslaget. Og vi kommer til å følge Johan Remen Evensen og de andre landslagsgutta tett. 

Sesongen er spekket med høydepunkter fra 26. november og frem til World Cup-finalen i skiflyving i Planica. Det er imidlertid ikke til å legge skjul på at VM i skiflyving i Vikersund er høydepunktet for de norske supporterne.Johan Remen Evensen satte verdensrekord 11. februar 2011. Først hoppet han lengst i prøveomgangen før kvalifiseringen til lørdagens renn. Deretter i selve kvaliken. 243 meter og 246,5 meter er de historiske lengdene som gjør oss nordmenn til optimister i en nybyggd Vikerundbakke i slutten av februar. 

Allerede 3 og 4. desember starter World Cup-sesongen hjemme i Norge med rennene på Lillehammer. Og så går det slag i slag.

Andreas Bardal - Photo: Stian Broch

Andreas Bardal flyr i Holmenkollen. Foto: Stian Broch

Den norske landslagstroppen: Alexander Stöckl, Hovedtrener(fra Østerrike)UtøvereAnders Bardal, Steinkjer SK/ TrønderhoppAndreas Stjernen, Sprova IL/ TrønderhoppBjørn Einar Romøren, Hosle IL/ Kollenhopp Johan Remen Evensen, Molde OI/ Kollenhopp Ole Marius Ingvaldsen, Steinkjer SK/ TrønderhoppRune Velta, Lommedalen/ Kollenhopp Tom Hilde, Asker SK/ Kollenhopp 

Terminlisten World Cup:

26.-27. November: Kuusamo
3.-4. desember. Lillehammer
9. -11. desember: Harrachov
17.-18. desember:  Engelberg
30. desember: Oberstdorf  (Hoppuka)
1. januar:  Garm.-Partenkirchen  (Hoppuka)
4. januar:  Innsbruck  (Hoppuka)
6. januar:  Bischofshofen  (Hoppuka) 
14.-15. januar: Tauplitz
20-21. januar:  Zakopane 
28.-29. januar. Sapporo 
4.-5. Februar:  Val di Fiemme 
11. -12. februar. Willingen 
15. februar: Klingenthal 
18.-19. februar: Oberstdorf 
24.-26. februar: Vikersund  (VM skiflyving)
3.-4. mars: Lahti
8. mars: Trondheim
11. mars: Holmenkollen
16.-18. mars: Planica

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus