NYHET: FOX CRIME!

Søker du spenning? Liker du å løse kriminalgåter? Elsker du krimserier og spenningsfilmer? Fox Crime er Norges første og eneste tv-kanal som bare sender film, krim og spenningsunderholdning - 24 timer i døgnet.

Fox Crime kan du se velkjente og klassiske kult-serier, populære krimfilmer – uten reklameavbrudd, samt rykende ferske og prisbelønte serier som ikke har vært vist i Norge tidligere. Fox Crime er rett og slett en kanal for alle som elsker krim og spenning, uansett kjønn og alder.

Kanalen er tilgjengelig i RiksPakken, Månedskort og som Fritt Valg fra 21. mars 2011.

RiksPakken-abonnenter vil få tilgang til Fox Crime automatisk. Dersom du ikke får tilgang innen 21. mars må du gjøre et nytt kanalsøk (se din mottakers brukerveiledning).

Fox Crime er plassert der Disney Channel var før. Innholdet i Fox Crime kan virke støtende på de minste. Husk at RiksTVs HD-mottakere har foreldrekontroll.

Les mer om innhold på Fox Crime på www.foxcrime.no.

Endringer i kanallisten

Kanallisten er endret for å gjøre plass til Fox Crime. Det betyr at enkelte kanaler vil bytte plass.

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus