Håndball-VM på TV 2

Hele Norges gulljenter fra fjorårets håndball-EM skal ut på medaljejakt igjen. I år er det VM i Brasil, og TV 2 følger mesterskapet fra første avkast 3. desember.

Hånballjentene

Foto: Terje Anthonsen.

I fjor ble det riktig så hyggelig da jentene sikret gullet og europamestertittelen etter femmålsseier mot Sverige i finalen i danske Herning. 

Slaget denne gang står i Brasil, og Norge skal spille alle de innledende kampene i havnebyen Santos. I gruppespillet er motstanderne Angola, Island, Kina, Montenegro og Tyskland, og alle Norges kamper ser du på TV 2. Alle de andre kampene fra Norges gruppe går på TV 2 Zebra.

I år er det ikke «bare» tittelen som Europas beste håndballnasjon det står om, nå er det hele verden som skal erobres. TV 2 Sportens kommentatorer, Harald Bredeli og Bent Svele, har også tatt turen over Atlanterhavet for å formidle begivenhetene på de brasilianske håndballbaner til deg der hjemme.

Før og etter kampene er det Julie Strømsvåg som leder sendingene fra Brasil. Med seg har hun håndballekspertene Kjersti Grini og Frode Scheie.

TV 2 og TV 2 Zebra får du i RiksPakken og med Fritt valg.

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus