Premierer på TV 2

Det er mye å glede seg til på TV 2 i august og september. Du får blant annet et gjensyn med populære program som Idol og Dag. I tillegg kan du følge den nye norske serien Sara og Selma og den danske spenningsserien Den som dreper

Idol
(Premiere tirsdag 30. august kl. 20.00)
Tidenes mest suksessrike talentshow er endelig tilbake på TV 2. TV 2 har tidligere hatt fem runder med Idol, og ikke noe TV 2-program har hatt flere seere enn finalen i 2005 med hele 1.475.000 seere. Fem Idol-sesonger har dessuten resultert i over 40 album med Idol-artister de siste årene. Årets programledere er Ravi og Guro Solberg. Juryen består av Bertine Zetlitz, Hans Erik Dyvik Husby, Marion Ravn og Gunner Greve Pettersen.

Sara & Selma
(Kommer høsten 2011)
Hege Schøyen, Robert Gustafsson, Christian Skolmen og Marit Andreassen er blant skuespillerne i TV 2s sitcom Sara & Selma. Sara (Hege Schøyen) er singel og midt livet. Hun er lykkelig skilt og underviser på universitetet. Hun har et godt forhold til sin eks-mann (Robert Gustafsson), så godt at deres voksne datter (Hanna-Maria Grønneberg) ofte glemmer at de er skilt. Selma er deres skilsmissehund som er elsket av alle, og som pendler lydig mellom sine foreldre annenhver uke. Sara har kjøpt barndomshjemmet sammen med sin bror (Christian Skolmen), og er klar for å forelske seg i en ny mann. Men ikke i en som er nesten halvparten så gammel som henne (Henrik Holmen) – og som viser seg å være sønnen til en god venninne (Marit Andreassen). Eller?

Dag – sesong 2
(Kommer høsten 2011)
Dag - dramakomedien hvor Atle Antonsen spiller Dag Refsnes, samlivsterapeuten som dyrker den totale ensomhet og anbefaler alle å bo alene går inn i sin 2. sesong på TV 2 . Serien går fra det absurd komediale via eksistensielle livsanskuelser til det beint frem rørende. I sesong 2 går serieskaperne mørkere, dypere og morsommere. Atle Antonsen topper nok en gang et stjernespekket cast flankert av skuespillere som Anders Baasmo Christiansen, Tuva Novotny, Agnes Kittelsen og Rebekka Hemse.

Den som dreper
(Kommer høsten 2011)
Den som dræber er en ny kvalitetsserie fra Danmark som handler om jakten på den mest fryktede av alle drapsmenn – seriemorderen. Hovedrollene spilles av Jakob Cedergren, Laura Bach og Lars Mikkelsen – blant annet kjent fra Forbrytelsen. Produsentene bak Den som dræber, Jonas Allen og Peter Bose, har blant annet jobbet med de svenske Beck- og Wallander-filmene i tillegg til Varg Veum-filmene som har gått på TV 2.

Skal vi danse 
(Kommer høsten 2011)
Nye kjendiser skal prøve seg på parketten til høsten. Hvem det er – er ennå en godt bevart hemmelighet. Det som ER klart er at Katrine Moholt blir en av to programledere i årets utgave. Dommere blir i år som i fjor Trine Dehli Cleve, Karianne Stensen Gulliksen, Tor Fløysvik og Christer Tornell.

Jakten på kjærligheten
(Premiere 25. juli - presentasjon av bøndene)
25. juli var det sesongpremiere på Jakten på Kjærligheten. Fire nye bønder skal igjen søke etter den store kjærligheten. I år er det Marthe Sveberg Bjørstad som er programleder og hun gleder seg veldig til jobben.

- Jeg har fulgt med på det meste av Jakten og er veldig glad i programmet. Jeg er jo selv en bygdejente og har vokst opp på gård. Nå gleder jeg meg til å reise landet rundt og komme litt ”hjem”.  Jeg håper at jeg kan bidra til at de får vise enda mer av sine hverdagslige sider som ofte er veldig varme og morsomme. Jeg har sett litt på årets potensielle kandidater og det ser meget lovende ut!, sier Marthe Bjørstad.

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus