IDOL-FINALE!: Hvem vinner Idol?

Endelig er det klart for den store Idol-finalen! Det er kun Jenny Langlo og Vegard Leite som står igjen, og den av dem som får flest stemmer blir vinner av Idol 2011.

Det startet med over 5500 håpefulle deltakere på auditions i vår. Gjennom flere faser plukket Idol-juryen ut de 40 beste, og så var det opp til tv-seerne å plukke ut årets ti finalister. Én etter én har de røket ut gjennom spennende finalerunder, og nå har vi altså kommer frem til den store hovedfinalen der den mest populære av de to siste finalistene vil gå av med seieren.

Vestlands-derby
Det er nå kun 18 år gamle Jenny Langlo fra Stordal på Sunnmøre og 19 år gamle Vegard Leite fra Værlandet litt lengre sør på vestlandet som står igjen i Idol. Begge har vært blant favorittene gjennom hele sesongen, og engasjementet rundt de to vestlendingene har vært enormt.

Vinnerlåta
I finalen skal de to synge tre låter hver. Begge skal blant annet synge hver sin versjon låten "Aeroplane", som er årets "vinnerlåt" som slippes som single og musikkvideo med vinneren like etter finalen.

Det er utelukkende tv-seerme som avgjør hvem som vinner Idol 2011.

Obs! Merk at Idol denne finalekvelden starter allerede kl. 19.30.

TV 2 fredag kl. 19.30

TV 2 får du med RiksPakken, og Fritt Valg

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus