Jul for store og små på CANAL+

Fra og med mandag 19. desember frem til og med 8. januar kan CANAL+-seerne se frem til håndplukkede filmfavoritter – for hele familien! 

Prinsessen og frosken
Prinsessen og frosken på CANAL+ First i julen.

Familiefilmer

Hver dag ca. kl. 16.30 vises utvalgte familiefilmer på CANAL+ First. «G-Gjengen», «Prinsessen og Frosken», «Dragetreneren», «Alvin og Gjengen», «Se opp!», «Shrek: Lykkelig alle sine dager», «Megahjerne» og «Legenden om Vaktuglene» er noen av filmene som står på sendeplanen.

Verre enn verst - Little Fockers
Verre enn verst - Little Fockers på CANAL+ First i julen.

Filmfavoritter

CANAL+ First viser filmfavoritter kl. 21.00 hver dag i perioden. Her tilbys en lett blanding av action, thriller, drama og komedie, og noen av filmene på sendeplanen er «Seven Pounds» med Will Smith, «The American» med George Clooney, Sofia Coppolas prisbelønte «Somewhere», «Sherlock Holmes» med Robert Downey Jr. og Jude Law, «Wall Street: Money Never Sleeps» med Michael Douglas , «Unstoppable» med Denzel Washington og Chris Pine og «Little Fockers: Verre enn Verst» med bl.a. Robert DeNiro, Ben Stiller og Dustin Hoffman.

Bestill CANAL+ i dag!

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus