Lag fjernsynsglede og vinn tur ned til Titanic!

I dag lanserer vi sammen med tv-kanalen National Geographic Channel videokonkurransen detstoredykket.no med en svært uvanlig førstepremie. Her kan du nemlig vinne en fantastisk reise for to over Atlanterhavet med fly, 12 dager på et forskningsskip som avsluttes med at hovedvinneren får være med på et dykk i en mini-ubåt helt ned til vraket av Titanic. I tillegg kan alle som deltar også vinne fantastiske premier fra Grundig, RiksTV og National Geographic.

Hva må du gjøre?

Vis oss din fjernsynsglede! I stuen, på fjellet, i båten eller i dine drømmer… Hvilken programleder ville du ha vært? I hvilken film ville du våknet i? Rekonstruer den største tv-begivenheten i ditt liv. Hva er norsk tv-kultur?

Lag en video om hva FJERNSYNSGLEDE er for deg!

Oppgaven er med andre ord helt åpen. Vi er kun på jakt etter dine TV-opplevelser. Det er DU som er regissøren. Film med mobil, med kamera, eller videokamera! Vi gir deg 30 sekunder og 50 Mb.

Elever ved Radio- og TV-journalistikk på Skjeberg folkehøyskole har laget eksempelvideoer for konkurransen. De har kun brukt mobil. Her er en av de:

Du kan lese masse mer om Titanic på dagbladet.no/detstoredykket.    

Lykke til!

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus