Nytt familietilbud fra Disney Channel

Disney Channel i Norden introduserer et nytt familietilbud kalt ”Disney Cinemagic”. I løpet av våren vil programtilbudet i Norden øke på med storfilmer fra Disney som svar på økt etterspørsel fra seerne.

Under betegnelsen ”Disney Cinemagic”, vises en av Disneys store familiefilmer hver lørdag og søndag klokka 19.00. Først ute var ”Skjønnheten og udyret” lørdag 5. Mars. Seerne har savnet et etablert tidspunkt for familiefilm på det nordiske tv-markedet. Vi vet at våre produksjoner er populære blant seere i alle aldre. Derfor er vi svært glade for at vi nå kan lansere et fast tidspunkt for å kunne glede  hele familien, sier Veronica Lindholm, Markedssjef, The Walt Disney Company Nordic. 

Introduksjonen av familiefilmkonseptet til faste sendetidspunkter lørdager og søndager er en del av de grepene som gjøres for å utvide programtilbudet for Disney Channel i Norden. Foruten ”Disney Cinemagic” utvides også sendingene av Disneys klassiske tegneserier med Donald Duck, Mikke Mus og Langbein. I tillegg kommer det nye animasjonsfilmer, som humorserien ”På Kroken” sammen med nye LIVE action-serier som ”Shake it Up”.

Øvrige filmer som sendes på ”Disney Cinemagic”, kl. 19.00 lørdager og søndager på Disney Channel i løpet av mars er: 

  • 12. mars: Robin Hood 
  • 13. mars: Dumbo 
  • 19. mars: Mikke, Donald og Langbein – De tre musketerene 
  • 20. mars: Langbein – the Movie 
  • 26. mars: Tarzan
  •  27. mars: Jungelboken 2  

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus