Premierer på CANAL+ i desember!

CANAL+ har mye spennende å by på i desember. Få blant annet med deg komedien Verre enn verst - Little Fockers med Robert De Niro og Ben Stiller i hovedrollene eller premieren på den kritikerroste serien Boss med Kelsey Grammer (”Frasier”) i hovedrollen.

Verre enn verst - Little Fockers (komedie, 2010)
Slektsfeiden mellom Jack Byrnes (Robert De Niro) og Greg Focker (Ben Stiller) eskalerer til nye komiske høyder i Verre enn verst - Little Fockers. I dette tredje bidraget i serien Svigers er verst (Meet the Parents), får stjernebesetningen fra de foregående filmene selskap av Laura Dern, Jessica Alba og Harvey Keitel.

Unstoppable (thriller, 2010)
Chris Pine spiller Will, en av flere unge menn som blir hyret inn for å erstatte de eldre mer erfarne, men også dyrere arbeiderne i et togfirma. For ham er det kun lønnen som er viktig og en mulighet for videre karriere. Han blir plassert i et team med erfarne Frank (Denzel Washington) som snart må gå av, selv om han elsker jobben sin.

Kongen av Bastøy (drama, 2010)
Norge 1915 - en historie basert på virkelige hendelser.  Erling (17) ankommer Bastøy med hensikt å komme seg bort derfra fortest mulig. Hvor langt er han villig til å gå på bekostning av andre, for selv å slippe unna et undertrykkende og brutalt regime?

Megahjerne animasjonsfilm 2010

Megahjerne (animasjonsfilm, 2010)
Fra DreamWorks som ga oss Shrek, Madagaskar, Kung Fu Panda og How to Train Your Dragon, kommer nå fortellingen om den geniale superskurken Megahjerne, som gir oss et nytt syn på den urgamle kampen mellom det gode og det onde. Møt skurken som er så dårlig til å være slem at han kanskje er super til å være snill?


BOSS - ny serie på CANAL+
Boss er historien om Chicagos borgermester Tom Kane (Kelsey Grammar – ”Frasier”), som skjuler en uhelbredelig sykdom i jakten på sine politiske mål. Hans adferd begynner å vekke mistanke om hans mentale tilstand. Også på familiefronten er det problemer. Kane har et kjølig forhold til sin kone Meredith (Connie Nielsen) og deres datter Emma.


Fotball - El Clásico
El Clásico er betegnelsen på fotballkampene mellom de spanske lagene FC Barcelona og Real Madrid, som vekker enorm oppmerksomhet blant både media og fans. Real Madrid har vunnet El Clásico 68 ganger og Barcelona 63 ganger. Dato og tidspunkt for El Clasico ikke fastlagt, men havner på enten lørdag 10. desember eller søndag 11. desember.

Les mer og bestill CANAL+ her

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus