Premierer på TV 2 og TV 2 Zebra!

Februar er fullspekket med programpremierer på TV 2 og TV 2 Zebra. Kanalene er tilgjengelig i RiksPakken, TV 2-Pakken og som Fritt Valg.


Senkveld med Thomas og Harald
- Sesongpremiere 4. februar!
TV 2 fredager kl. 22.10

Thomas og Harald er endelig klare for en ny talkshowsesong - og en ny runde av Camp Senkveld. Etter heftige og morsomme runder av Camp Senkveld på Oscarsborg, Lillehammer og i Stavern, er Thomas Numme og Harald Rønneberg nå klare for en fjerde runde i området rundt Norefjell. Nok en gang leder de hvert sitt kjendislag i konkurranser ingen av deltakerne er foreberedt på på forhånd.

Gullfisken - 5. februar!
TV 2 kl. 21.40

Det er klart for "Gullfisken", programmet der årets beste reklamefilm kåres.
Det er attende år på rad TV 2 sender det store reklamefilmshowet "Gullfisken". Direktesendingen går av stabelen lørdag 5. februar. Dermed er det duket for en kveld med tolv gullfisk-kandidater og en storartet underholdningspakke.

Happy Day – Sesongpremiere 31. januar!
TV 2 mandag til torsdag kl. 19.00

Jan Thomas introduserer "Skolen" når han er tilbake med nye episoder av sitt unike livsstilsprogram ”Happy Day”. Åtte damer har tatt veien tilbake til skolebenken og et klasserom litt utenom det vanlige. Jan Thomas er lærer, og damene skal lære alt de trenger for å kunne forvandle seg selv og sin stil.

Golden Goal - Sesongpremiere 3. februar!

TV 2 Zebra torsdager kl. 23.00

Golden Goal når stadig nye høyder, og er nå tilbake med sin 10. sesong i rekken.
Denne gangen får du bli med til Australia, der Johan og Henrik blant annet har prøvd seg som 'life guards' og rullestolrugbyspillere. Henrik har også fått opplæring i bowls og den klassiske australske idretten bumerang. Nye alternative idretter prøves også ut.
 
Det blir selvsagt også nye kåringer og kjente studiogjester, i et idrettsår som vil bli preget av VM i Holmenkollen og det norske fotballandslagets ekstremt spennende EM-kvalifisering.

USAs verste sjåfør – Premiere 2. februar!

TV 2 Zebra onsdager kl. 20.00

Dette er realityserien der alle ØNSKER å bli utstemt i "USAs verste bilfører" konkurrerer deltakerne om å unngå den tvilsomme tittelen som landets verste sjåfør.  I motsetning til andre realityserier, så ønsker deltakerne å bli stemt ut så fort som mulig! I hver episode blir en person påmeldt av venner eller familie som en kandidat til å være USAs verste sjåfør.

Superpurk - Premiere 1. februar! 

TV 2 Zebra tirsdager kl. 21.30

Møt Dan Stark, din nye favorittdetektiv! På 1970-tallet var Dan Stark (Bradley Whitford) en stjernedetektiv. Han ble dyrket som en helt etter at han reddet guvernørens sønn i en dramatisk sak. Dan lever på gamle laurbær og tredve år senere er han en skitten villstyring som drikker som en uttørket kamel.

Dan Starks nye detektivpartner Jack (Colin Hanks), er en ambisiøs regelrytter. Jack er ikke populær blant sine kollegaer på stasjonen og har fått den tvilsomme æren av å "babysitte" villstyringen Dan.

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus