Se Danmark-Norge på Canal+ Fotball

Tirsdag 6. september vises Norges EM-kvalifiseringskamp mot Danmark i Parken i København. Se skjebnekampen direkte på Canal+. Avspark er kl. 20.15.

Fotball på Canal+ Fotball
Foto: Canal+/Scanpix

CANAL+ viser årets høydepunkt for alle nordmenn som er interessert i fotball – Norges kamp mot Danmark i Parken.  Kampen, som omtales som skjebnekampen, vises direkte på CANAL+ Fotball tirsdag 6. september fra kl. 19.30. Studiosendingen vil inneholde aktuelle intervjuer og analyser.  Danmark – Norge kommenteres av Kenneth Fredheim og fotballekspert Lars Tjærnås.

- Jeg gleder meg virkelig til å kommentere kampen fra Parken. Dette er en av de aller største kampene CANAL+ noensinne har sendt i Norge, sier Kenneth Fredheim, kommentator og sportssjef for CANAL+ Norge.

Mandag 5. september kl. 19.30 blir det oppladning til tirsdagens viktige landskamp med et eget magasin med aktuelle gjester, analyser, intervjuer og reportasjer.

Klikk her for å bestille Canal+

Sendeplan:

Mandag 5. september

19.30 Veien til EM – Magasin med aktuelle analyser, intervjuer og reportasjer foran Danmark – Norge.

Tirsdag 6. september

19.30 Fotballstudio før kampen på CANAL+ Fotball. Anne Sturød med aktuelle gjester; Ronny Deila, Stig Tøfting og Nils Johan Semb i studio.

20.15 Danmark – Norge på CANAL+ Fotball.
Kommentatorer: Kenneth Fredheim og Lars Tjærnås.

22.10 Fotballstudio etter kampen, med høydepunkter og intervjuer.

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus