TV 2-høst full av spenning

Sterke og kjære programmer tilbake på TV 2 i høst. Du kan glede deg! 

HØSTENS TV 2-FJES: FOTO: TV2/PRESSEARKIVI tillegg til nye sesonger av kjente konsepter som «Big Brother»«Skal vi danse», Da damene dro, «Jakten på kjærligheten» og «Idol» vil vi denne høsten få servert splitter nye programmer som «Kollektivet», «Amatørenes aften»,«Ønskedrømmen» og «Sara og Selma».

Blant høydepunktene i høst er sesong sju av «Skal vi danse», som har sesongpremiere på TV2 lørdag 10. september. I dag ble det klart at Yngvar Numme skal lede programmet sammen med Katrine Moholt.

Rikspakken gir deg blant annet TV 2 HD, TV 2 Zebra, TV 2 Bliss, TV 2 Nyhetskanalen og TV 2 Filmkanalen. Bestill nå!

I komiserien «Sara og Selma» portretterer Hege Schøyen en singel mor som forelsker seg i en mann som er halvparten så gammel som henne. Robert Gustafsson, Christian Skolmen og Marit Andreassen er blant de andre skuespillerne.

«Ønskedrømmen» blir det både smil og tårer når vi får se folks drømmer gå i oppfyllelse. Programledere Solveig Kloppen, Øyvind Mund og Carsten Skjelbreid har besøkt utvalgte norske kommuner for å oppfylle folks innerste drømmer. – Det er ikke ofte man får være med å oppfylle folks ønsker. Jeg tror det blir et raust, fint og varmt program, har Solveig Kloppen tidligere sagt.

I høst er også Big Brother tilbake på norsk fjernsyn, denne gangen på TV 2 Bliss. Petter Pilgaard og Sarah Natasha Melbye blir programledere for storsatsingen. Den 29. august flytter en ny gjeng deltakere inn i et splitter nytt Big Brother-hus der de skal leve sammen i 100 dager, overvåket av kameraer som følger deres minste bevegelse 24 timer i døgnet.

Jan Thomas er klar for sesong tre av "Happy Day". Desta Marie Beeder, kjent fra TV 2 Været, kommer i år inn som utegående reporter med ansvar for en konkurranse der hun sjekker mote- og stylingkunnskapene til det norske folk.

Den 31. august har Dokument2 sesongpremiere på TV 2. Sesongen starter med filmen "Brevet til Jens" som er et gripende portrett av 19 år gamle Stine fra Trondheim, som ufrivillig er plassert på institusjon. 21. september kommer Trude Teige tilbake med talkshowet "Trude".

Kollektivet er TV2s nye ungdomssatsning og har premiere fredag 16. september. Fem unge programledere flytter sammen i et kollektiv. Hver uke lager de et humoristisk panelprogram fra stua i kollektivet, som handler om ting de er opptatt av.

Kan du slå en proff? Tre vanlige folk som er generelt sportsinteresserte og aktive, får prøve seg mot idrettsproffer. De skal kjempe i både en nøytral idrett, og i idrettsproffens egen sport. Norges beste amatør skal kåres.

Flere av TV 2s andre sterke kort er tilbake på skjermen nå i høst. Fredag 9. september er Thomas og Harald tilbake med en ny Sesong av Senkveld, God kveld, Norge har sesongpremiere lørdag den 3. september, Vil du bli millionær - Hot Seat den 29. august, Dyrepasserne den 9. september, Sporløs den 13. september, "Vinn på minuttet" den 14. september og TV 2 Hjelper deg den 15. september.

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus