Stinas flukt fra Bolivia

TVNorge viser i kveld dokumentaren om norske Stina Brendemo Hagens flukt fra Latin-Amerika, der hun sonet en dom for kokainsmugling.

Flukten fra Bolivia dokumentar på TVNorge
Foto: TVNorge

Bolivia-saken er en av de mest omtalte kriminalsakene som gjelder nordmenn dømt i utlandet, sammen med Moland og French-saken i Kongo.  

Dette er en usedvanlig historie om ei norsk tenåringsjente som blir fengslet og dømt for kokainsmugling. Etter tre og et halvt år rømmer hun hjem til Norge. På toppen av det hele har hun med seg sønnen sin på ett år som hun fødte i fengselet. Denne dokumentaren tar oss med på innsiden og viser hva som egentlig skjedde i forkant, under og etter den berømte flukten fra Bolivia.

Vi får for første gang høre fra Stina etter at hun har kommet hjem til familien i Norge, og se opptak gjort underveis på den spesielle reisen.

TVNorge får du med RiksPakken, MiniPakken og Fritt Valg 

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus