2 X Pitt og drama i skogen

I kveld starter høstsesongen for de store norske tv-kanalene. Jakten på kjærligheten på TV 2, 71 grader nord og Gøy på landet har alle sesongpremierer i kveld. Mandagsfilmen får med andre ord konkurranse, men vi kontrer med 2 X Brad Pitt, Robert Redford, Willem Dafoe og Helen Mirren. Her er tre utvalgte mandagsfilmer for i kveld:

Seven

Amerikansk thriller 1995.

Etterforsker William Somerset lengter etter pensjonist-tilværelsen. Men før han kan jobbe sin siste dag må han lære opp sin unge og ambisiøse etterfølger, David Mills. Sammen tar de opp jakten på en seriemorder som trekker dem inn i sin forvridde, psykopatiske verden. For hvert dødsoffer de finner må de kombinere sine felles erfaringer. De er dømt til å følge sporet til en morder som tror han er hevnens engel, med en misjon om å finne forlatelse for samfunnets synder, for deretter å rense sin sjel. For hver av de syv syndene finnes det en tilhørende måte å dø på.
Med bl.a. Gwyneth Paltrow, Morgan Freeman, Brad Pitt.

Se Seven på VOX mandag 27. august kl. 21.00

Snatch

Amerikansk thriller 1995.

Britisk-amerikansk action fra 2000. Et diamant-ran med store ringvirkninger, en rufsete underverden med illegal boksing, tvilsomme våpenhandlere, hevngjerrige svinerøktere, en fargerik irsk sigøyner - og en hund. Alle er ute etter diamanten, men ingen er i stand til å holde på den.

Med Benicio Del Toro, Brad Pitt, Vinnie Jones, Dennis Farina, Jason Stratham og Rade Serbedzija. Regi: Guy Ritchie. (15 år)

Se Snatch på NRK3 mandag 27. august kl. 21.25

The Clearing

Amerikansk drama 2004.

Wayne og Eileen Hayes (Robert Redford og Helen Mirren) ser ut til å leve ut den amerikanske drømmen. Men illusjonene knuses når Wayne blir kidnappet midt på lyse dagen fra parets fredelige gods. Plutselig er mannen som mener å være en slu forhandler, i hendene på en kidnapper (Dafoe) som ikke har noe å tape, men mye å vinne. Vil Wayne lykkes i sin viktigste forhandling noen gang … om sitt eget liv?

I rollene: Robert Redford, Willem Dafoe, Helen Mirren, Matt Craven, Alessandro Nivola, Melissa Sagemiller, Wendy Crewson, . Aldersgrense: 15 år.

Se The Clearing på TV 2 Filmkanalen mandag 27. august kl. 22.55 

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus