Summer Hits på CANAL+ i hele sommer

I hele sommer, fra og med fredag 22. juni til og med søndag 12. august, viser CANAL+ Hits utvalgte toppfilmer hver kveld kl. 22.00.

Bestill CANAL+ og få en fantastisk filmsommer.

JUNI

Vann til elefantene (22/6)
”Vann til elefantene” er en episk historie om forbudt kjærlighet, der kontrasten mellom det fargerike og sprudlende livet i sirkusteltet og det fargeløse og fattigslige livet generelt er stor.

Wall Street : Money Never Sleeps (23/6)
Michael Douglas er tilbake som grådighetens ansikt i oppfølgeren til Oliver Stones kultfilm fra 80-tallet.

The Tree of Life (24/6)
”The Tree of Life” er en visuelt vakker og sterk historie signert manusforfatter og regissør Terrence Malick. Det amerikanske dramaet ble Oscarnominert i tre kategorier og vant Gullpalmen ved filmfestivalen i Cannes i 2011. På rollelisten finner vi blant andre Brad Pitt, Sean Penn og Jessica Chastain.

Let Me In (25/6)
Filmen er en nyinnspilling av Tomas Alfredsons versjon av John Ajvide Lingqvists bestselgende bok ”La den rette komme inn”, men i Matt Reeves thriller ”Let Me In” er intrigene forflyttet til New Mexico. 

Never Let Me Go (26/6)
“Never Let Me Go” er en oppvekstskildring om kjærlighet og vennskap mellom tre barn som deler en dyster fremtid, basert på Kazuo Ishiguros kritikerroste bok med samme navn.

Hereafter (27/6)
Thrilleren "Hereafter" forteller tre parallelle historier om tre mennesker i ulike deler av verden som alle blir påvirket av døden på forskjellige måter.

Unstoppable (28/6)
Chris Pine spiller Will, en av flere unge menn som blir hyret inn for å erstatte de mer erfarne, men også dyrere arbeiderne i et togfirma. For ham er det kun lønnen som er viktig, samt en mulighet for videre karriere. Han blir plassert i et team med erfarne Frank (Denzel Washington) som snart må gå av til tross for at han elsker både jobben sin og tog.

X-Men: First Class (29/6)
”X-Men: First Class” utspiller seg i begynnelsen av X-Men-sagaen. Charles Xavier er en ung og selvopptatt mann med stort ego, og seerne introduseres for unge mutanter med utemmede krefter. Filmen gir svar på en rekke spørsmål og viser de hittil skjulte sidene ved flere historiske, globale begivenheter.

Inception (30/6)
Christopher Nolan har laget en av de mest kritikerroste science fiction-filmene på årevis.

JULI:

The Switch – Pappa på boks (1/7)
Wally blir ikke begeistret når han finner ut at hans beste venn Kassie, som han er hemmelig forelsket i, planlegger å skaffe seg barn ved hjelp av en donor. Før befruktingen bytter han ut donorens sperm med sin egen. Men han glemmer fort hva han har gjort, siden han var sterkt beruset i gjerningsøyeblikket…

Independence Day (2/7)
2. juli er en helt vanlig sommerdag - til jordkloden omringes av fiendtlige utenomjordiske vesener. Dersom de ikke møter motstand, vil de utenomjordiske utrydde menneskeheten. 

Somewhere (3/7)
Sofia Coppolas kritikerroste film ”Somewhere” ble belønnet med Gulløven under filmfestivalen i Venezia.

Paranormal Activity 2 (4/7)
Oppfølgeren til 2009s store skrekksensasjon.

Love and Other Drugs (5/7)
“Love and Other Drugs” følger Jamie og Maggie, som begge er svært opptatt av å ikke forplikte seg i noe forhold til det motsatte kjønn. Til tross for en avtale om et uforpliktende forhold, opplever de at det hele utvikler seg til noe mer.

The American (6/7)
George Clooney topper rollelisten i denne dramatiske thrilleren om en leiemorder på et antatt siste oppdrag.

Prince of Persia: The Sand of Time (7/7)
“Prince of Persia: The Sands of Time” er et fartsfylt og underholdende actioneventyr fra det 6. århundrets Persia, med Oscarnominerte Jake Gyllenhaal i hovedrollen som den unge prinsen Dastan. 

Life as We Know It (8/7)
Katherine Heigl og Josh Duhamel spiller hovedrollene i den romantiske komedien ”Life as We Know It”.

I en bedre verden (9/7)
Danske Susanne Bier utforsker ondskapen og godhetens grenser i dette kritikerroste dramaet, som ble belønnet med Oscar for beste ikke-engelskspråklige film i 2010.

Any Given Sunday (10/7)
Tony D'Amato er trener for Miami Sharks. Etter en del fremgangsrike sesonger ser det nå svart ut for laget. Dessuten har Tony problemer med privatlivet og lagets kvinnelige visedirektør. Sterkt drama av Oliver Stone med Al Pacino og Cameron Diaz.

A-team (11/7)
Heltene fra kultklassikeren "The A-Team" er tilbake i et adrenalinfylt eventyr spekket med action, humor og eksplosjoner.

Alien (12/7)
Etter å ha fanget opp et nødanrop lander romskipet Nostromo på en fjerntliggende planet. Mens de undersøker planeten blir en fra mannskapet angrepet av en fremmed skapning, og snart innser mannskapet på romskipet at nødanropet ikke var et rop om hjelp, men en advarsel...Sigourney Weaver og Tom Skerritt har hovedrollene Ridley Scotts klassiske science fiction-film.

The Hurricane (13/7)
I 1966 blir den lovende bokseren Rubin ”Hurricane” Carter dømt til livstid for tre drap han ikke har begått. Karrieren hans bråstoppes, og til tross for at han fortsetter å kjempe for sin uskyld, knekkes han av et rasistisk rettssystem. 22 år senere leser imidlertid en ung bokser selvbiografien Hurricane har skrevet i fengsel, og bestemmer seg for å kjempe hans sak. 

Kongens tale (14/7)
“Kongens tale” er en rørende og humoristisk film om kong George VI av Storbritannia og hemmeligheten rundt hans stamming. Filmen er basert på den sanne historien om kongen og er belønnet med en rekke priser.

The Town (15/7)
Spenningsfylt og kritikerrost thriller med Ben Affleck i rollen som en bankraner hvis tilværelse blir ekstra komplisert når han faller for et av ofrene sine.

Sex and the City 2 (16/7)
Den andre langfilmen om Sex and the City-jentene sender Carrie, Samantha, Charlotte og Miranda ut på et eventyr som favner både Manhattan og det moderne Midtøsten. Hverdagslivet får en pause, men kjærligheten er med på første klasse i en oppfølger som glitrer.

Stone (17/7)
Robert De Niro og Edward Norton spiller henholdsvis fengselsbetjent og brannstifter i John Currans thriller Stone.

Pelikanrapporten (18/7)
To amerikanske høyesterettsdommere har blitt myrdet. Når den unge jusstudenten Darby Shaw begynner å undersøke saken finner hun en sammenheng som ingen andre har oppdaget tidligere. Hun innser at hun har kommet på sporet av noe veldig farlig når flere av dem som har fått høre teoriene hennes dør. Julia Roberts og Denzel Washington spiller hovedrollene i denne suksessthrilleren basert på John Grishams bestselger.

Alien 3 (19/7)
I den tredje "Alien"-filmen krasjlander Ripley på en planet bebodd av voldelige kriminelle. Raskt bekreftes hennes verste frykt. Det var et monster om bord i romskipet hennes, og siden planeten er en fengselskoloni finnes det ingen våpen å forsvare seg med.

Interview with the Vampire (20/7)
Mørket faller over San Fransisco. I et rom sitter to personer, en vampyr og en journalist. I løpet av timene frem til soloppgang fortelles en fascinerende historie om et liv om natten fyllt av skjønnhet og nytelse, men også av grusomheter. Brad Pitt og Tom Cruise har hovedrollene i Neil Jordans film basert på den første boken i Anne Rices vampyrkrønike.

Thor (21/7)
”Thor” tar seerne med på en episk reise gjennom Marvel-universet. Den mektige krigeren Thor kastes ut av Åsgard og sendes til jorden, hvor han blir en av menneskehetens viktigste beskyttere.

Due date (22/7)
Regissør Todd Phillips (”The Hangover”) presenterer en biltur av de sjeldne, bestående av like store porsjoner livslæring og galskap.

I, Robot (23/7)
Året er 2035 og roboter utgjør en stor del av alminnelige menneskers hverdag, men er underlagt robotikkens tre lover. Science fiction regissert av Alex Proyas (”Knowing”) med Will Smith (”Independence Day”) i rollen som Del Spooner.

Winter’s Bone (24/7)
17 år gamle Ree Dolly bor sammen med familien i en falleferdig hytte i Missouris utmarker.

Super 8 (25/7)
”Super 8” er J.J. Abrams' film om en gruppe venner som ved en tilfeldighet filmer en togulykke som fører til en rekke mystiske hendelser – et science fiction-eventyr fullt av ungdommelig pågangsmot, spenning og mysterier.

Alien: Resurrection (26/7)
Jean-Pierre Jeunet (Den fabelaktige Amélie fra Montmartre) regisserer den fjerde Alien-filmen. I en fjern fremtiden kloner forskere Ripley for å vekke til livet det monsteret som hun bærer inni seg. De håper å kunne bruke skapelsen i krig, men å temme udyret blir vanskeligere enn de hadde trodd...

Black Swan (27/7)
”Black Swan” er en psykologisk thriller signert regissøren Darren Aronofsky. Natalie Portman ble belønnet med både Golden Globe og Oscar for sin rolle som ballerinaen Nina som tvinges til å utforske sine mørke sider.

Harry Potter og Dødstalismanene, del 1 (28/7)
”Harry Potter og Dødstalismanene, del 1” er begynnelsen på slutten i den suksessrike filmserien om den unge trollmannen Harry Potter.

True Grit – Et ekte mannfolk (29/7)
Western-dramaet ”True Grit – Et ekte mannfolk” er Coen-brødrenes mest innbringende kinofilm noensinne.

Blow (30/7)
George langer marihuana i California, men arresteres og havner i fengsel. Etter løslatelsen kommer han i kontakt med den colombianske narkotikamafiaen som driver med kokainhandel. George blir kongen av et voksende marked. Men lykken er kortvarig...

No Stings Attached (31/7)
Romantisk komedie med Natalie Portman og Ashton Kutcher i rollene som et vennepar som prøver å ha et fysisk forhold uten forpliktelser.

AUGUST:

Gullivers reiser (1/8)
Jack Black spiller hovedrollen i komedien ”Gullivers reiser”, og ender opp på en øy hvor han troner over de små innbyggerne.

Morning Glory (2/8)
Rachel McAdams og Harrison Ford barker sammen i et moderne medielandskap i feelgoodkomedien Morning Glory.

Knight and Day (3/8)
Actionkomedie med superparet Tom Cruise og Cameron Diaz på rømmen i både glamorøse og livsfarlige omgivelser. Der ingen er den de utgir seg for og virkeligheten er noe annet enn du tror. For å overleve, hva velger du, sannhet eller tillit?

Transformers 3 (4/8)
Filmsuksessen ”Transformers 3” er et spektakulært actioneventyr der Sam Witwicky og Autobots må kjempe mot mørke hemmeligheter for å forsvare verden mot Deceptions og deres totale ondskap.

127 timer (5/8)
”127 timer” er et visuelt og nervepirrende drama som viser hvilke krefter vi mennesker klarer å mobilisere under ekstreme forhold og hva vi er kapable til når vi bestemmer oss for å overleve.

Fair Game (6/8)
Regissør Doug Limans politiske dramathriller ”Fair Game” er en actionfylt thriller med Sean Penn og Naomi Watts i hovedrollene.

Broene i Madison County (7/8)
To søsken skal begrave sin mor. Når de går igjennom papirer og fotografier hun har etterlatt seg, får de kjennskap til en kjærlighetshistorie hun har hatt med en National Geographic-fotograf. Clint Eastwood og Meryl Streep spiller hovedrollene i filmen.

Dead Man Walking (8/8)
En morder som venter på dødsstraff kontakter en nonne for å få hjelp til å anke dommen. Nonnen, som er motstander av dødsstraff, går med på å treffe og hjelpe ham, til tross for at de handlingene han har utført er forferdelige. Susan Sarandon og Sean Penn spiller hovedrollene i dette Oscarbelønnede dramaet regissert av Tim Robbins.

Dinner for Schmucks (9/8)
Tim ser sin mulighet til å bli forfremmet, når han får sin første invitasjon til "middag for idioter" som sjefen hans arrangerer. Middagen er en konkurranse der vinneren er den som tar med seg den rareste gjesten. Tim innser at han har skutt gullfuglen når han treffer den merkelige Barry, hvis hobby er å gjenskape kjente kunstverk med utstoppede mus. 

Verre enn verst – Little Fockers (10/8)
Slektsfeiden mellom Jack Byrnes (Robert De Niro) og Greg Focker (Ben Stills) eskalerer til nye komiske høyder i Verre enn verst - Little Fockers.

The Next Three Days (11/8)
”The Next Three Days” er en spennende kriminalhistorie signert Paul Haggis. En fortelling om en vanlig mann som forsøker å frigjøre sin kone fra en mangeårig fengselsstraff.

Never Let Me Go (12/8)
“Never Let Me Go” er en oppvekstskildring om kjærlighet og vennskap mellom tre barn som deler en dyster fremtid, basert på Kazuo Ishiguros kritikerroste bok med samme navn.

After Sun Movies på CANAL+

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus