Alle de norske hopperne kvalifisert

I kveld kvalifiserte alle de norske hopperne seg til morgendagens renn i verdensmesterskaper i skiflyging. Vi gleder oss til i morgen. Se 1. og 2. omgang i Vikersund fra kl. 14 på NRK1 i morgen. Fikk du ikke med deg dagens kvalifisering, så kan du se den på Eurosport i natt kl. 00.30 og i morgen formiddag kl. 10.30.

Kan vinne reise

Hoppgutta kjemper om mer enn VM-gull og verdensrekord i Vikersund. Setter en av de norske utøverne verdensrekord, venter et reisegavekort på hele 20.000 kroner fra oss i RiksTV. Dessuten en splitter ny Grundig LED-tv til bestemann på det norske laget.

Sportssjef Claes Brede Bråthen setter pris på tiltaket:
– Det er moro og inspirerende for hele laget at sponsorene våre er med oss på denne måten. En tv, reisegavekort og ett års gratis tv-abonnement er absolutt noe å kjempe for i tillegg til den sportslige hederen.

Følg hopperne på Twitter

Hopplandslaget på Facebook

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus