Bryllupsforviklinger, svensk thriller og Conan

Vann over hodet (Wedding Crashers)

Komedie 2005.

Vince Vaughn og Owen Wilson spiller to single skilsmisseadvokater og bardomsvenner som konsekvent går i bryllup de ikke har invitasjon til. En dag tar de seg vann over hodet. De har sine egne teknikker og ritualer, en slags oppskrift på hvordan man kræsjer brylluper. Kompisparet sniker seg inn på nye fester hver uke, alltid på ny måter, og alltid med mål om å stjele et nytt hjerte.

Aller helst brudepikens. Men når de en helg kræsjer sesongens virkelige bryllupshappening faller en av våre to helter for datteren til en innflytelsesrik og eksentrisk politiker som dessuten er brylluoets brudgommen. For å fange henne er det klart at reglene de to lever etter må brytes. En vill weekend er igang på familiens flotte eiendom, hvor de to festglade blindpassasjerene raskt forstår at de begge har tatt seg vann over hodet.

Se Vann over hodet på TV 2 Zebra mandag 10. september kl. 19.30

Wallander: Silkeridderen

Svensk thriller, 2003.

En gammel venn av Kurt Wallander, advokat Sten Torstensson, besøker ham en dag og forteller at hans far er omkommet under mystiske omstendigheter. Like etter blir vennen selv funnet brutalt myrdet. I jakten på morderen finner Wallander en innviklet historie av kriminalitet som leder fram til et selskap som håndterer transplantasjoner av menneskelige organer. Filmen bygger på en roman av Henning Mankell.

Med bl.a. Rolf Lassgård, Marie Richardson, Christer Fant, Kerstin Andersson.
Se Wallander: Silkeridderen på VOX mandag 10. september kl. 21.00

Conan O'Brien Can't Stop

Amerikansk dokumentar fra 2011. 

Filmskaperen Rodman Flender skaper et intimt portrett av en av vår tids mest anerkjente stand up-komikere. Han følger Conan O’Brien på turnéen han la ut på etter at han takket for seg hos NBC og ”The Tonight Show”. Flender gir et unikt innsyn fra livet bak kulissene, møter med fans og samspillet mellom O’Brien og hans nærmeste medarbeidere. Turnéen "Legally Prohibited From Being Funny on Television Tour" varte i seks måneder. I tillegg til å følge O’Brien gjennom de 32 byene han besøkte, var Flender også flue på veggen under komikerens møte med blant annet Jim Carrey, Jack Black og Eddie Vedder.

Se Conan O'Brien Can't Stop  på C More Hits mandag 10. september kl. 22.00   

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus