CANAL9 viser nøkkelkamp for Molde

Ole Gunnar Solskjærs mannskap får besøk av Steaua Bucuresti torsdag, og er så godt som nødt til å vinne for å kunne ta seg videre til sluttspillet i Europa League. Kampen vises på CANAL9 fra kl. 18.30.

Etter tre kamper står Molde med tre poeng, mens motstander Steaua Bucuresti topper tabellen med syv poeng. Når lagene møtes på Aker Stadion torsdag er det Molde som har presset på seg, og Ole Gunnar Solskjær & co må sannsynligvis vinne for å holde håpet om avansement oppe. Oppskriften til avansement er å vinne sine respektive hjemmekamper, og Molde viste stor styrke forrige gang de spilte på hjemmebane i Europa League ved å slå tyske Stuttgart med 2-0. Forhåpentligvis er moldenserne i like godt slag mot Steaua Bucuresti, som kommer til Molde med ryggsekken fulle av selvtillit etter å ha opparbeidet seg en åtte poengs luke i toppen av hjemlig liga.

Senere på kvelden skal Tottenham i aksjon mot Maribor, og etter forrige rundens resultater har Tottenham et visst press på seg. Alle de tre kampene til nå har endt uavgjort for André Villas-Boas' mannskap, og det er Lazio og Maribor som er i førersetet i denne gruppen. Med seier vil Spurs være i rute mot avansement, men dersom de nok en gang avgir poeng vil varsellampene begynne å lyse. Det er ventet at eksempelvis Gareth Bale er tilbake i laget siden det omvendte møtet i Slovenia for to uker siden, og Tottenham vil trolig være meget revansjelystne foran egne supportere etter to strake hjemmetap i Premier League.

Slik er sendeplanen på CANAL9 for Europa League torsdag 8. november:

18.30: Fotballstudio
I studio er Anne Sturød, Joachim Björklund og Nils Johan Semb.

19.00: Molde - Steaua Bucuresti
Direkte fra Aker Stadion. Kommentator er Kenneth Fredheim og Lars Tjærnås.

20.45: Fotballstudio mellom kampene

I studio er Anne Sturød, Joachim Björklund og Nils Johan Semb.

21.05: Tottenham - Maribor
Direkte fra White Hart Lane. Kommentator er Arve Fuglum.

22.50: Fotballstudio med oppsummeringer og scoringer
Anne Sturød, Joachim Björklund og Nils Johan Semb oppsummerer fjerde runde i Europa League, med høydepunkter og scoringer fra alle kamper.

 

Du kan også se følgende på C More:

Kl. 18.00: Anzhi - Liverpool, C More Fotball
Direkte fra Anfield. Kommentator er Øyvind Johannessen.

Kl. 21.05: Partizan Beograd – Inter, C More Fotball
Direkte fra Partizan Stadium. Kommentator er Per-Jarle Heggelund.

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus