Discovery satser på Jo

Discovery Channel satser nå på norsk innhold og Jo Røislien, kjent fra bla.a. Siffer på NRK, vil bli den første norske programleder på vitenskapskanalenJo er ingeniør i industriell matematikk, og har en stor interesse for temaet som blir tatt opp i den nye programserien Countdown to Collision som handler om sikkerhetsinstallasjoner på noen av verdens største industrielle arbeidsplasser. 

Jo har blant annet besøkt en av verdens største demninger i Brasil, plattformene Troll og Kollsnes i Norge, Europas største havn i Rotterdam og en av de største åpne gruvene i Australia. På veien får vi også vite hvordan katastrofer blir avverget daglig på disse stedene, takket være mennesker og avansert teknologi. Jo Røislien forteller om seg selv og Countdown to Collision:

Premiere på Discovery Channel torsdag 30. august kl. 22:00.

Legg til i kalender:   

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus