Dokumentarsatsing på C More Hits

C More satser på kvalitetsdokumentarer med fast premieretid mandager kl. 22.00 på C More Hits. Her blir det engasjerende, prisbelønte dokumentarfilmer om alt fra politikk og sport til musikk og mote.

Her presenteres dokumentarene som vises på C More i høst:

Highwater

C More Hits mandag 22. oktober kl. 22.00
Dana Brown har laget denne dokumentaren om konkurransen alle surfere drømmer om å vinne – Triple Crown på Oahu, Hawaii. Her får man et møte med livsfarlige bølger, intriger, drama, ville fester, romanser, skader, glede og nederlag.

Ethos

C More Hits mandag 29. oktober kl. 22.00
Woody Harrelson har fortellerstemmen i Pete McGrains dokumentar om hvordan politikere, store selskaper og media heller jobber mot enn for vanlige menneskers interesser. Hvorfor sies det at demokratiet er rettferdig når det allikevel er så mye urettferdighet og korrupsjon?

Casino Jack and the United States of Money

C More Hits mandag 5. november kl. 22.00
Alex Gibneys dokumentar handler om lobbyisten og forretningsmannen Jack Abramoff som ble nøkkelpersonen i en omfattende korrupsjonsskandale, som avslørte en rekke kjente politikere og lobbyister. Abramoff ble dømt for bedrageri, konspirasjon, skatteunndragelse og bestikkelser.

Outrage

C More Hits mandag 12. november kl. 22.00
Kirby Dicks dokumentar tar for seg homofile amerikanske politikere som ikke ønsker å stå frem med sin legning. Samtidig gir de sin tilslutning til lover som ikke støtter homofiles rettigheter. Dick mener også at medienes uvillighet til å belyse problemet er en utfordring.

Bigger, Stronger, Faster

C More Hits mandag 19. november kl. 22.00
Christopher Bell har regissert dokumentaren om bruken av anabole steroider i USA, og hvordan det kan sies å gjenspeile den amerikanske drømmen. Regissørens bror Mike, som døde 37 år gammel etter å ha brukt steroider, er også å se i dokumentaren sammen med andre brukere.

Freakonomics

C More Hits mandag 26. november kl. 22.00
Amerikansk dokumentar signert Heidi Ewing og Alex Gibney. "Freakonomics” er en samling dokumentarfilmer basert på suksessboken av Steven F. Levitt og Stephen J. Dubner om hvordan mennesker reagerer på oppmuntringer og hvordan det kan påvirke deres handlinger.

Jiro Dreams of Sushi

C More Hits mandag 3. desember kl. 22.00
I David Gells dokumentar treffer man den 85 år gamle sushimesteren Jiro Ono som driver restauranten Sukiyabashi Jiro. Man møter også sønnen Yoshikazu som er i samme bransje og som ser opp til sin legendariske far, men har en restaurant med en mye mer avslappet atmosfære.

Hype! The Movie

C More Hits mandag 10. desember kl. 22.00
Doug Prays dokumentar om hypen rundt grunge-bølgen fra Seattle på begynnelsen av 90-tallet byr på intervjuer og opptredener av band som Soundgarden, Pearl Jam og Nirvana. Man får blant annet oppleve den aller første fremføringen av Nirvanas låt ”Smells Like Teen Spirit”.

Herbie Hancock – Possibilities

C More Hits mandag 17. desember kl. 22.00
Doug Biros stjernespekkede dokumentar om jazzpianisten Herbie Hancock og hans musikalske samarbeid med storheter som Sting, Carlos Santana, Christina Aguilera og Joss Stone.

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus