En påske full av overraskelser på Disney Channel

Gå ikke glipp av påskens mange filmer på Disney Channel. Du kan blant annet se Løvenes Konge, Mulan 2, Dumbo, Min Bror Bjørnen, Tarzan 2, Ole Brum og mange flere.

Løvenes konge
Fredag 6. april kl. 19.00.

Det er en stor dag når løveungen Simba blir født. En dag er det han som skal overta kongetronen etter sin far Mufasa. Tiden går og den nysgjerrige Simba lærer seg å takle farer som en blivende konge kan bli utsatt for. En dag skjer det noe forferdelig, Mufasa forsvinner sporløst - og før man vet ordet av det har Scar overtatt tronen! Simba blir jaget ut av flokken og må klare seg i den store verden helt alene. Men en dag vender Simba tilbake til løveriket for å gjenvinne sin plass som Løvenes konge..

 

Mulan 2

Lørdag 7. april kl. 11.30.

Legenden om Mulan lever videre når Kinas modigste heltinne drar ut på nye eventyr i Mulan 2. En film med spenning, latter og ny musikk. Etter hun reddet landet fra de fryktede hunerne står Mulan foran en ny spennende utfordring: å gifte seg! Men først må hun hjelpe keiseren med et hemmelig og farlig spesialoppdrag.

Min bror bjørnen
Min bror bjørnen 1: søndag 8. april kl. 09.00
Min bror bjørnen 2: mandag 9. april kl. 09.00.

Etter å ha mistet sine to brødre i kampen med en bjørn, sverger Denahi på å ta hevn! Han skal gjøre alt i sin makt for å finne bjørnen som tok fra ham sine brødre. Det han ikke vet er at Kenai, hans yngste bror, fremdeles lever – men han er blitt forvandlet til en bjørn av de store åndene. Uten å vite det jager Denahi på sin egen bror! For å klare seg får Kenai hjelp av Koda, en tøff bjørnunge som vet hvordan man overlever i naturen. Sammen med elgene Rusk og Tral er de klare for å møte villmarkens farer og utfordringer.

 
Tarzan 2
Mandag 9. april kl. 14.00.

Disneys klassiker Tarzan fortsetter nå i Tarzan 2, et nytt storslått eventyr med jungelens største helt – før han ble stor. Liten og alene drar Tarzan ut i den farlige jungelen og ender til slutt opp på Mørkefjell. Et sted hvor alle lever i frykt for et monster de aldri har sett – den fryktede Zugor. Plutselig står Tarzan ansikt til ansikt med den skumle Zugor, men han innser fort at de begge har mye å lære av hverandre. Tarzan 2 tar deg med tilbake til jungelen og byr på heltedåd, kjær gjenforening og ny musikk av Phil Collins.

Dumbo
Lørdag 7. april kl. 19.00.

En av Disneys mest elskede filmer feirer 70-års jubileum og kommer nå for første gang i en digitalt restaurert utgave med en imponerende bilde- og lydkvalitet. Den lille elefanten Dumbo er født med noen aldeles for store ører, og når han kommer til sirkuset for første gang blir han gjort narr av. Plutselig en dag oppdager Dumbo at han kan noe som ingen andre kan – han kan nemlig fly!

 

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus