Farmen er tilbake!

Gå ikke glipp av sesongpremieren på «Farmen» mandag 8. oktober på TV 2 HD.

Årets «Farmen»-gård ligger på Nordre Landmark ved elva Begna i Valdres. Der bugner det av korn, og deltakerne er godt i gang med gårdsdriften. Men alvoret ligger på lur, og allerede har flere av deltakerne blitt sendt hjem etter tvekampene.

– Jeg kan love at det er bånn gass hele veien. Hver uke har bydd på både utfordringer og overraskelser, så det er bare å glede seg, sier programleder Gaute Grøtta Grav.

ÅRETS DELTAKERE: Ingvild, Jon, Elin Jeanette, Andreas, Cecilie, Endre, Kristina, Knut, Marianne, Ann-Kristin, Dag Egil, Tov Gunnar, Joar, Ragnhild.

Gaute fikk tøffe jenter

Da «Farmen» plukket ut deltakere til årets sesong søkte man spesielt etter «tøffe jenter».

– Det har vi fått til gangs. Så langt har de virkelig imponert meg når det gjelder arbeidsinnsats, bein i nesa og ikke minst når det kommer til valg av tvekampgrener, fortsetter Gaute.

Gaute Grøtta Grav er på plass i Valdres, og hver uke legger han ut bilder fra hva han opplever på mobilappen Instagram under navnet «gautegg».

– Jeg vet jo at ikke alle har tilgang til Instagram, men blir dette en suksess skal jeg lage en ny konkurranse på Facebook senere, sier programlederen.

Følg «Farmen» på Facebook og Twitter.

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus