Filmjul med RiksTV

–se de siste kinosuksessene eller de gamle klassikerne

Velg blant tusenvis av filmer med RiksTVs filmtjeneste nå i julen.

Bla deg gjennom arkivet og velge alt fra de siste nyhetene fra 2012 til de gamle klassikerne. Filmtjenesten finner du i underholdningsuniverset Ekstra på RiksTVs nye hybrid-mottaker.

 Total Recall

- En spennende og stjernespekket nyinnspilling om virkelighet og minne.

I et framtidig dystopisk samfunn blir fabrikkarbeideren Douglas Quaid overtalt til å foreta en avkoplende erindringsreise. Men reisen går galt og Quaid innser at han har vært spion. Plutselig er han en jaget mann - og verdens framtidige skjebne avhenger av at Quaid finner sin rette identitet og sitt livs kjærlighet. Actionthrilleren handler akkurat som 1990-tallets Schwarzenegger-versjon om hva som er virkelighet og hva som er minner.

© Sony Pictures Television Inc. All Rights Reserved.

 Blåfjell 2: Jakten på det magiske horn

For alle barn med blånisseluer

Den lange høstsøvnen er over og blånissene våkner opp til den kaldeste vinteren de noensinne har opplevd. Dessuten er det krise hos rødnissene nede i dalen ettersom en stor isbre truer med å knuse gården deres. Nå må de sette sin lit til Dronning Fjellrose og rødnissekongen Dreng som drar avsted på en eventyrlig jakt etter det magiske blåhornet som sies å kunne forandre været.

© Norsk filmdistribusjon

 Modig – Norsk tale

Ny storfilm fra Disney Pixar

Merida er en rødhåret skotsk tenåringsprinsesse med heftig temperament. Hun vil heller være i skogen og skyte med pil og bue enn å gifte seg med noen prins. Hun bryter med en urgammel skikk, noe som fører til kaos i riket. Hun får hjelp av en heks og trolldomsformelen gjør at ønskene hennes - dessverre - går i oppfyllelse. Nå må hun raskt vise seg så modig at den fryktelige forbannelsen blir opphevet før det er for sent.

© Walt Disney Studios Home Entertainment

To Rome With Love

Woody Allens hyllest til Roma

To Rome With Love er en hyllest til Roma, en av verdens mest fortryllende byer. Dette er historiene om de som bor i denne byen, de som er på besøk og romantikken og eventyrene de opplever. Dette er Woody Allens nye film etter suksessen Midnight In Paris. 

© Scanbox Norge AS 

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus