Filmpremierer på C More i desember

Desember måned tilbyr underholdning for alle i familien. Alle genrer er dekket alt fra romantiske komedier til thrillere og et rikt utvalg for familiens aller yngste.

"Maktens menn" (1. desember) er et amerikansk drama i regi av George Clooney, med en imponerende rolleliste toppet av Clooney selv samt Ryan Gosling, Marisa Tomei, Philip Seymour Hoffman og Evan Rachel Wood. "Maktens menn" er en historie om sex, ambisjoner, lojalitet, svik og hevn. I sentrum for det hele står den unge pressetalsmannen Stephen Meyers, som opplever å bli offer i en maktkamp.

I kritikerroste "Shame" (2. desember) møter vi Brandon (Michael Fassbender) – mannen som har alt. Han er høy, mørk og vakker, har selvtillit og karisma, god jobb og flott leilighet midt på Manhatten. Kort sagt, han er drømmemannen! Men bak den perfekte fasaden skjuler det seg en ensom mann.

Actionfilmen "Warrior" (7. desember) kan beskrives som en moderne versjon av Rocky, hvor to brødre møtes i ringen etter å ha levd svært så forskjellige liv - og ikke sett hverandre på lenge. I hovedrollene ser vi Tom Hardy og Nick Nolte.

I dramaet "Spis, elsk, lev" (premiere 9. desember) ser vi Julia Robert i rollen som Elizabeth Gilbert. Hun har et liv som tilsynelatende er perfekt. Men den perfekte tilværelsen overskygges av Elizabeths sterke ønske om å finne meningen med livet.

"You Again" (14. desember) er en underholdende komedie med fantastiske stjerner som Kristen Bell, Sigourney Weaver, Jamie Lee Curtis og Betty White. Marni (Bell) opplevde high school som en skrekkfilm, og brorens bryllup blir oppfølgeren når hennes erkerival og plageånd dukker opp igjen som bruden. Det blir en hysterisk gjenforening med den ene personen som Marni aller helst bare vil glemme.

Det blir svensk krim på sitt beste i "Hamilton - I nasjonens interesse". Vi ser Mikael Persbrandt som Carl Hamilton i filmen sin er basert på romanen med samme navn av Jan Guillou. 

"In Time" (22. desember) ser vi Justin Timberlake og Amanda Seyfried i hovedrollene. I denne actionthrilleren har livslengde blitt luksus hvor de rike kan nesten kjøpe seg til et evig liv, mens de fattige lever fra dag til dag.

Fra regissør David Fincher og manusforfatter Aaron Sorkin (aktuell med «Newsroom» på C More Series) kommer kritikerroste "The Social Network". Harvardstudenten og dataprogrammeringsgeniet Mark Zuckerberg begynner ivrig å arbeide med en ny idé. Det som startet på internatrommet blir til et globalt nettverk og en revolusjon innen kommunikasjon. I løpet av bare seks år og 500 millioner venner blir Mark Zuckerberg historiens yngste milliardær, og du kan se hvordan det startet i "The Social Network" som vises på C More First 23. desember kl. 21.00.

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus