Forbindelser på FEM

Fem totalt forskjellige kvinner fra 15 til 46 år filmer sine egne liv i den nye realityserien Forbindelser på FEM.

Christin er en av fem damer som forteller sin historie på sin måte i serien Forbindelser. Hvordan takler hun tingene som til sammen utgjør livene våre - de små tingene, de rystende hendelsene, de viktige veivalgene?

Forbindelser er ikke bare et TV-program. Forbindelser er et tidsbilde. Et avtrykk. Forbindelser gir et ufiltrert og befriende ærlig inntrykk av hvordan det er å være jente og kvinne i Norge anno 2012. Vi følger fem ulike kvinner på helt forskjellige stadier i livet. Se teaser!

Hvordan sjonglerer vi de ulike kvinnerollene, hvordan dealer vi med alle de tingene som til sammen utgjør livene våre – de små tingene, de rystende hendelsene, de viktige veivalgene? Fem totalt forskjellige kvinner fra 15 til 46 år filmer sine egne liv, og resultatet er et usensurert og unikt TV-konsept som fortsetter der sosiale medier slutter, som tar over når statusoppdateringene ikke forteller alt.

Forbindelser kommer i høst på FEM.

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus