Girls – Ny HBO-serie på CANAL+

HBOs nye komiserie ”Girls” er en treffende fortelling om fire unge jenter i 20-årene. De har smått med både ressurser og livserfaring, og prøver å finne seg til rette i en turbulent hverdag i New York.

Lena Dunham er hjernen bak historien i ”Girls”. Hun har regissert de fleste episodene og har både skrevet manus og produsert serien i samarbeid med Judd Apatowog Jenni Konner. I tillegg spiller Dunham rollen som den usikre Hannah. Hun kunne når som helst ha skrevet den store generasjonsromanen, men etter at foreldrene kuttet den økonomiske støtten hennes er hun tvunget til å finne seg et lønnet jobb. Både Hannah og venninnene sliter med en rekke utfordringer knyttet til både karrierevalg og relasjoner. Selv liker hun Adam (Adam Driver), men forholdet deres begrenser seg til at de har sex når det passer ham.

Hannahs romkamerat Marnie (Allison Williams) jobber på et kunstgalleri og er sammen med Charlie (Chris Abbott). Deres britiske bereiste venninne Jessa (Jemima Kirke) har vært innom like mange gutter som land. Nå flytter hun inn hos sin naive "Sex and the City"-fikserte kusine Shoshanna (Zosia Mamet). Kvartettens søken etter drømmejobben kombineres med jakten på et givende forhold, en ambisjon som er dømt til å ende opp i kjønnssykdommer, abort eller ulike perversiteter.

– Det skal være mulig å la seg påvirke av jentene i "Girls" og det faktum at de stadig dummer seg ut. Det har de all rett til siden de er umodne. Dette er et utvalg av alle dumheter man kan gjøre før man får orden på livet, sier Judd Apatow, hovedprodusenten bak "Girls". Han er også mannen bak filmer som "The 40 Year-Old Virgin" (2005), "Knocked Up" (2007), "Funny People" (2009) og "Bridesmaids" (2011).

Første sesong av "Girls" består av 10 episoder.

Premiere på CANAL Hits/Series søndag 27. mai kl. 21.00

Er du RiksTV-kunde og ønsker å bestille CANAL+? Gå til Min Side.

Ny kunde? Bestill CANAL+ her.

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus