Meny

Glamour tilbake på norsk tv

Fra 30. april kan norske fans følge den legendariske såpeserien på CANAL9.

Etter en mindre pause kommer «Glamour» tilbake på norske tv-skjermer. Nå kan norske fans glede seg til 30. april, da CANAL9 starter å vise «Glamour» - en av verdens mest sette såpeserier.

Kanalen gjenopptar sendingene der de ble avsluttet i november i fjor. 

CANAL9 har kjøpt senderettighetene til den legendariske såpeserien, og etter en mindre pause fra norske tv-skjermer kommer «Glamour» tilbake. «Glamour» er en av verdens mest sette såpeserier og ble introdusert for norske tv-seere i 1993. Mandag 30. april kl. 17.00 starter CANAL9 sine sendinger av «Glamour», med episode nummer 5933.

Såpeserien som har blitt vist på norsk tv i 19 år, har fått en lojal seergruppe. Etter at tv-serien ble tatt av norske tv-skjermer i november i fjor, har trykket fra fansen vært stort på CANAL+ sin nye fri-tv-kanal - CANAL9. 

- Ønsket og presset fra fansen om å få «Glamour» tilbake på tv har vært stort, og vi har fått henvendelser via alle kanaler. Det er med stor glede vi bringer en av de mest sette såpeseriene tilbake til norske tv-seere, forteller Brændeland.

«Glamour» («The Bold and the Beautiful») er en amerikansk såpeserie fra CBS. Den aller første episoden gikk på lufta 23. mars 1987. I Norge ble den første episoden vist i 1993. Serien, som byr på 30 minutter lange episoder hver ukedag, er verdens mest sette såpeserie. Den vises i mer enn 110 land og anslås å ha nærmere 30 millioner tv-seere. Tv-serien rundet 6000 episoder på nyåret i år. Handlingen dreier seg rundt familien Forrester og det som skal forestille Los Angeles' mektige motehus, Forrester Creations. Serien ble i Norge tatt av luften 30. november og norske «Glamour»- tilhengere har fortvilt. CANAL9 kommer nå disse til unnsetning når serien kommer tilbake på norske skjermer fra 30. april