Meny

Godt nytt RiksTV-år

Kjære kunde

Som leder for Norges nest største TV-leverandør vil jeg ønske deg en riktig god jul. Samtidig vil jeg takke for at du har valgt oss som din leverandør av TV- og underholdning. Jeg håper du er fornøyd med valget.

Vi har lansert Ekstra nå i høst. Det betyr blant annet at du kan se VGTV, TV 2 Sumo Basis og YouTube rett på TV-skjermen dersom du har en av våre to nye mottakere som kan kobles til internett. Med den samme mottakeren kan du også bruke vår nye filmtjeneste der du velger i et bibliotek med flere tusen spennende filmtitler.

Vi har også lansert en ny musikktjeneste, Beat, med 18 millioner låter. Du kan få tilgang til Beat på PC, mobil, nettbrett og TV-en din.

Når julehøytiden er over tar vi fatt på et nytt spennende år. Vårt kundesenter er kåret til beste kundesenter for fjerde gang i 2012, og vi lover at vi skal stå på videre for å tilby deg den aller beste servicen. Enten det er hjemme, på hytta, i båten, i campingvogna eller hvor du måtte finne på å se TV, håper vi du vil være fornøyd med det vi leverer.

Det vil komme en rekke nye TV-kanaler og underholdningstjenester i det nye året, også tjenester du ikke har sett tidligere. De første vil du kunne lese om allerede tidlig på vinteren.

Jeg håper du følger oss fremover og at du kanskje også i det nye året oppdager noen av våre tjenester som kan glede deg og dine.

God jul og godt nytt år!

Vennlig hilsen

Christian Birkeland
Adm. Direktør i RiksTV