Godt nytt tv-år

”TV-kanalene satser som aldri før” er et forslitt uttrykk. Men aldri har det stemt bedre enn nå. NRK, TV 2, TVNorge og TV3 står nærmest i kø for å overby hverandre med nye spennende tv-serier, humor, sport og annen kvalitetsunderholdning.

Her er noen av høydepunktene du kan glede deg til i året som kommer:

Ski-VM i Val di Fiemme er nok høydepunktet for sportsinteresserte. (NRK + TV 2)

Idol feirer 10-årsjubileum. Denne gang sitter blant annet Kurt og Tone Damli i juryen. (TV 2)

Tett på kjendisene gjør at vi skal bli svært godt kjent med en del kjente nordmenn. Petter Northug er en av dem. (TV 2)

Hver gang vi møtes kommer med nye episoder, kjente artister og god musikk. (TV 2)

Vårt lille land ser på Norge med nye øyne. Tonje Steinsland og Gerhard Helskog møter folk med ulike historier. (TV 2)

På hjul med Dag Otto kommer også med nye program der han og Kristian Ødegaard prøver å få hverandre til å tråkke i salaten. (TV 2)

Birkebeinerrennet og Vasaloppet får du direkte. (TV 2)

Paradise Hotel inviteres du til for femte gang. Triana Iglesias sitter med romnøklene i Mexico. (TV3)

Sex dager er et samlivsprogram der man møter par som føler at gnisten har sluknet. De forsøker en ny partnerterapimetode for å få flammene til å blusse opp igjen. (TV3)

Hele Norge baker er en realityserie der kompetente hobbybakere skal konkurrere. (TV3)

Skjulte skatter skjuler seg over alt. Denne våren skal TV3 børste støvet av en mengde skjulte skatter folk har stuet bort i skuffer, skap, hyller og pappesker. (TV3)

Hjelp, han pusser opp! gir nyetablerte par muligheten til å realisere sine oppussingsdrømmer. I to uker får mannen styre alt, mens kvinnen blir sendt ut av huset. (TV3)

Hellstrøm inviterer norske kjendiser som skal konkurrere om hvem som er den beste kokken blant dem. (TV3)

Anne-Kat ,Norges humordronning, er blitt voksen. Og nå debuterer hun på TVNorge med hardtslående satire. (TVNorge) 

Typisk deg skal finne ut om alle mennesker er unike. Er ikke det tullprat? Petter Schjerven spør hvorfor vi mennesker er som vi er. (TVNorge) 

4-stjerners middag
åpner igjen dørene for kjente personer der vi møter kjendiser på kjøkkenet. Samantha Fox, Siv Jensen og Erik Solheim for å nevne noen. (TVNorge) 

71° nord – Norges tøffeste kjendis skubber 10 kjente nordmenn ut av komfortsona og sender dem avgårde på et beintøft eventyr. (TVNorge) 

Thomas Giertsen: Helt perfekt overrasker med nye utleveringer av seg selv og sine venner. Denne runden karakteriserer han slik: «ny bunnotering for min verdighet». (TVNorge) 

En ny start skal Kari Jaquesson gi overvektige nordmenn. Vi følger 10 deltakere gjennom et helt år. (TVNorge)

Tangeruddampen setter vennskapet mellom Tangerudbakken borettslag og Jarle Andhøy på prøve Nå skal nemlig den glade gjengen sette sjøbein. (TVNorge) 

Stylistene med Charlotte Thorstvedt (26) skal dyrke fram unge talenter. Landet saumfares etter folk som lever og ånder for mote, og som er klare for å ta talentet sitt til nye høyder. (FEM)

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus