Halloween på C More

- onsdag 31. Oktober

Onsdag 31. oktober har C More fylt programtablåene med Halloween-underholdning. Kvelden starter med "Insidious" kl. 19.15, og deretter fortsetter det med grøss og gru hele kvelden.

Kl. 19.15
Insidious
Amerikansk thriller fra 2010 med Patrick Wilson, Rose Byrne, Ty Simpkins, Lin Shaye og Leigh Whannell.
En familie mistenker at huset deres er hjemsøkt etter at sønnen havner i en mystisk koma og en rekke skremmende ting begynner å skje. De blir tvunget til å grave dypt inn i det paranormale og det viser seg at sannheten er langt grusommere enn de det noensinne kunne forestilt seg. Regissør James Wan og manusforfatter Leigh Whannell, teamet bak ”Saw”-filmene, har skrevet og regissert denne neglebitende grøssen med Patrick Wilson (”Watchmen”) og Rose Byrne (”28 uker senere”) i rollene.


Kl. 21.00
Paranormal Activity 3
Amerikansk thriller fra 2011 med Chris Smith, Katie Featherston, Sprague Grayden og Lauren Bittner.
1988: Søstrene Katie og Kristi deler rom og blir venner med en usynlig ånd som bor i huset deres. Flere år senere begynner mystiske ting å skje og Daniel, Kristis kjæreste begynner å gå gjennom en kasse med videobånd Katie har etterlatt seg. Når brikkene begynner å falle på plass, kommer en redselsvekkende historie til overflaten. Overnaturlig skrekkfilm signert Henry Joost og Ariel Schulman med Chris Smith ("Little Children") og Katie Featherston ("Paranormal Activity") i rollene.


Kl. 22.30
Paranormal Activity – Tokyo Nights
Japansk thriller fra 2010 med Aoi Nakamura og Noriko Aoyama.
Den unge utvekslingsstudenten Haruka Yamano havner i rullestol etter en tragisk bilulykke i USA og reiser hjem til Tokyo. Uvitende om at hun har dratt med seg en ond demon begynner uforklarlige ting å skje. Haruka lar broren Koichi sette opp et kamera på rommet hennes for å dokumentere de mystiske hendelsene. Neglebitende japansk skrekkfilm som er en viderefortelling av den amerikanske originalen ”Paranaormal Activity”. Skrevet og regissert av Toshikazu Nagae med Aoi Nakamura og Noriko Aoyama som søskenene Koichi og Haruka

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus