Halloween med Ekstra

Grøss og gru i filmtjenesten

Gjør deg klar for grøss og gru i høstmørket! Det er Halloween, og her er et utvalg spenningsfilmer og grøssere som du kan leie i vår filmtjeneste gjennom underholdningsportalen Ekstra. NB! Ikke for sarte sjeler.

Kampanje: Vi spanderer de tre første filmene!
Verdi opp til kr 177,-
Gjelder for kunder som kjøper ny hybrid-mottaker innen 31. desember 2012. Kampanjefilmene må benyttes innen to måneder etter kjøp.

 

SAW 7
Mens en dødelig kamp pågår over Jigsaw brutale arv, samles en gruppe av seriemorderens overlevende for å søke støtte hos selvhjelpsguruen Bobby Dagen - også han offer for psykopatens nådeløse spill. Men Bobbys mørke hemmelighet er i ferd med å avsløres, og dermed utløses nok en omfattende bølge av terror.

PARANORMAL ACTIVITY - TOKYO NIGHT

En ung japansk kvinne returnerer til hjemlandet etter å ha vært utvekslingsstudent i San Diego. Men noe er med hjem i bagasjen som skal sette en støkk i henne og hennes familie. Demonen som hjemsøkte Katie Featherston er med på reisen og har nå bosatt seg i den japanske familiens hus. De setter opp et videokamera for å filme det som skjer, og avslører de overnaturlige kreftene som herjer rundt i huset og som familien må bekjempe.

Piranha 2PIRANHA 2
I Lake Victoria er Spring Break vårens vakreste eventyr. Skoletrøtte ungdommer flokker til byen i hopetall for å oppleve sol, bading og ølstafetter. Men i år blir harmløs moro og spontan livsutfoldelse forvandlet til blodig alvor, død og lemlestelse.

 

PROM NIGHT 4 - DELIVER US FROM EVIL
En prest vil få ungdommene til å slutte å synde. Dette gjør han ved å bruke et velslipt kors og tar livet av dem på selveste skoleballkvelden. Han blir tatt, men etter mange år bak lås og slå lykkes han å flykte. Han kunne ikke ha valgt et bedre tidspunkt: det er nok en gang tid for skolens ball, og korset vil bli flittig brukt...

CatfishCATFISH
To filmskapere får snusen i en story når den enes bror, Nev, blir kontaktet av en mystisk kunstnerfamilie på Facebook. Uskyldig chatting forvandles til intens nettromantikk når Nev og familiens eldste datter faller for hverandre. Det er her historien tar en helt ny vending og dokumentaren forvandles til en reality-thriller ingen hadde kunnet forutse.

Slaughter

SLAUGHTER
En ung kvinne flytter til en bondegård nær Atlanta for å komme bort fra sin voldelige kjæreste og starte et nytt liv. Dessverre innser hun snart at gården er et sted der det forekommer enda verre former av overgrep.

 

No Escape

NO ESCAPE
Etter en ordentlig julefest skal tre arbeidskamerater ta ut penger i en nærliggende minibank. Hva de ikke vet er at noen overvåker hvert steg de tar og snart er de innelåst i minibankuttakets klaustrofobiske ventehall. Der tvinges de til å kjempe for sine liv fordi en ukjent mann har bestemt seg for at de må dø - en etter en.

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus