HBO-humor på CANAL+ i februar

HBO og humor går hånd i hånd og alle HBO-serier har norgespremiere på CANAL+. I februar kommer Angry Boys, en mockumentar basert på australieren Chris Lilley og hans evne til å spille alt fra amerikansk rapper til manipulativ japaner. CANAL+ abonnenter får også et gjensyn med Bored to Death med Jason Schwartzman og Ted Danson, samt animerte The Life and Times of Tim.

Angry Boys
I hjemlandet Australia er Chris Lilley kjent for sine humoristiske evner. HBO løfter nå frem Lilleys talent akkurat slik de gjorde med newzealenderne bak Flight of the Concords. Musikken til mockumentaren Angry Boys er skrevet av Lilley selv, som også fremfører den sammen med Melbourne Symphony Orchestra. Noen av Lilleys rollefigurer er:

Nathan og Daniel, to syttenårige eneggede tvillinger som bor på en gård i Dunt. Kule Daniel har vært husets herre siden faren dro, mens Nathan er mobbeoffer og nesten døv.

Ruth Sims, tvillingenes farmor, er fengselssjef på en anstalt for tenåringer som hun liker å dele opp i lag etter hudfarge når det skal spilles fotball. Hennes hobby er hamstere.

S.mouse, er en 24-årig rapper fra Los Angeles som står bak hip-hop låten "Slap My Elbow". Han fremstiller seg som en fyr fra arbeiderklassen, noe som ikke helt stemmer. 

Angry Boys får norgespremiere 10. februar kl. 20.00 på CANAL+ Hits.


Bored to Death - sesong 3
Privatdetektiven og forfatteren Jonathan Ames (Jason Schwartzman) er tilbake i serien Bored to Death, som er regissert av den virkelige Jonathan Ames. I sesong 3 publiserer Jonathan en ny bok, han fortsetter å ta oppdrag som detektiv og leter etter sin biologiske far. Jonathans mentor George Christopher (Ted Danson) åpner restauranten "George on Jane" i West Village. Samtidig forsøker han å bli en bedre far for Emily (Halley Feiffer), som dater en mann på hans egen alder.

Serietegneren Ray (Zach Galifianakis) må også ta stilling til foreldrerollen ettersom et lesbisk par som engang i tiden kjøpte sperma Ray hadde donert, tar kontakt for at han skal få kontakt med "sønnen" Spencer. Blant sesongens gjesteopptredener treffer man Oliver Platt, Dick Cavett, Bebe Neuwirth, Olympia Dukakis, Mary Steenburgen, Sarah Silverman, Samantha Bee, Stacy Keach og Zach Woods.

Bored to Death - sesong 3 får norgespremiere 2. februar kl. 20.00 på CANAL+ Hits.

 

The Life and Times of Tim - sesong 3
Den animerte serien The Life and Times of Tim er også tilbake på CANAL+ med sesong tre. Den villfarne unge mannen Tim, som har stemmen til seriens skaper Steve Dildarian, er ekspert på å havne i pinlige situasjoner. Mary Jane Otto spiller Tims kjæreste Amy. Matt Johnson og Nick Kroll er kollegaene Rodney og Stu. I sesong tre tester Tim flere mer eller mindre suspekte jobber.

The Life and Times of Tim - sesong 3 får norgespremiere 17. februar kl. 20.30 på CANAL+ Hits.

 

For mer informasjon om CANAL+ og bestilling klikk her.

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus