Meny

HBO-premierer på C More døgnet etter

Alle nye tv-serier fra HBO vil nå vises på C More dagen etter USA-premieren.

C More har fornyet avalen med HBO med tre år, og med den nye avtalen kan C More vise HBO-serier allerede dagen etter USA-premieren. C More har også forlenget avtalen med Sony Pictures Television.

CANAL+ har i en årrekke tilbudt nordisk tv-premiere på serier og filmer fra HBO, og nå har C More fornyet avtalen med ytterligere tre år. Alle tv-serier fra HBO vil vises tekstet for seerne i Norden dagen etter USA-premieren. Seriene vises på C More Hits/Series.

Gjennom en årrekke har HBO produsert en lang rekke tv-serier av toppkvalitet som Sopranos, The Wire, Boardwalk Empire, True Blood, Treme og Game of Thrones. 

C More fornyer og utvider den eksisterende avtalen med Sony Pictures Television. Avtalen inkluderer alle Sonys nye filmutgivelser med titler som «The Social Network», «The Karate Kid» og «Spis Elsk Lev», i tillegg til et filmbibliotek for C More Play med hundrevis av filmer og serieepisoder.

— En ny og mer omfattende avtale med Sony betyr at våre abonnenter vil få et enda bredere tilbud. Det er veldig viktig for oss å kunne tilby størst mulig valgfrihet innenfor kategoriene film, serier og dokumentarer. Det er også meget gledelig at HBO fortsatt vil være en del av C Mores brede serietilbud, sier Steinar Brændeland, landssjef for C More.