Hvem vinner fredagen?

I kveld er det duket for nok en fotballthriller. Vår gode nabo Sverige møter fotballens store vugge - England, og Sverige vil gjøre alt de kan for å reise seg etter tapet mot Ukraina. Kampen mot England er Sveriges andre i årets fotball-EM, og er svært viktig for Zlatan Ibrahimovic og resten av de blågule for videre avansement i Europamesterskapet. Det samme gjelder for England som kun har ett poeng. I tillegg vil resultatet fra kampen mellom Ukraina og Frankrike, som også går i dag (CANAL9 kl. 18), legge ytterligere press på oppgjøret.

Avisene i Sverige og England har allerede laget avisforsidene for morgendagen - avhengig av resultat i kveld.

Følg dramatikken fra Kiev, direkte på TV 2 HD i kveld kl. 20. 40.

 

Videobattle

Vi varmer opp til storoppgjøret med en klassisk videobattle mellom Sveriges og Englands offisielle EM-låter for 2012. Hvem er verst? Hvem vinner? Sverige eller England? Si din mening i kommentarfeltet under!

England

Chris Kamara - Sing 4 England (ft. Joe Public Utd)

Sverige

Neverstore: "Vi mot världen" (Offisiell video på YouTube)  
For ordens skyld, så tar vi også med noen minneverdige klassikere: Three Lions - Football's Coming Home: Englands offisielle EM-låt i 1996

 

Ges - När vi gräver guld i USA: Sveriges offisielle VM-låt i 1994

 

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus