Luck – Ny HBO-serie på CANAL+

Dustin Hoffman og Nick Nolte spiller hovedrollene i "Luck" – den nye dramaserien om intriger i veddeløpsverdenen. Nysgjerrigheten rundt serien har vært stor og de første anmeldelsene er gode. ”Luck” får norgespremiere på CANAL+ 4. mars kl. 20.00.

”Luck” utspiller seg på den velkjente veddeløpsbanen Santa Anita Park i California, der vinnere møter tapere og små og store skurker samles. David Milch (”Deadwood”) har skrevet manus og produserer serien sammen med Michael Mann som har regissert pilotepisoden.

Se video hvor Dustin Hoffman forteller om sin rollekarakter Ace Bernstein.

 

Dustin Hoffman er også blant produsentene, og å se i hovedrollen som Chester ”Ace” Bernstein. Han har nylig sluppet ut av fengsel etter tre år, og som tidligere kretser tilværelsen hans rundt spill, veddeløpshester og organisert kriminalitet. Hans høyre hånd, Gus Demitriou (Dennis Farina, ”Lov og Orden”), skal fronte ham som eier av en lovende unghest han har store planer for. Walter Smith (flere ganger Oscar-nominerte Nick Nolte) er en trener som lenge har vært ute i hardt vær og har  nå store planer for sin nye lovende fullblods.”Luck” er Dustin Hoffman sin første store tv-rolle.

Norgespremiere på CANAL+ 4. mars kl. 20.00.

Bestill CANAL+ nå!

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus