Mandag i Beverly Hills

Mandag, ny uke, nye muligheter... Hørt den før? Fortvil ikke. Vi fortsetter her på RiksTVbloggen med våre anbefalinger til mandagsfilmen. I kveld kan du få med deg både klassikere, det beste av nordisk film og vår Norgesvenn George Clooney.

På bommen i Beverly Hills

En uteligger bestemmer seg for å ta livet sitt i svømmebassenget til en rik familie i Beverly Hills. Han blir reddet og innlosjeres i deres luksuriøse liv.

Se Nick Nolte i klassikeren På bommen i Beverly Hills i kveld klokka 21.00 på VOX.      

Menn som stirrer på geiter

En reporter i Irak finner sitt livs scoop da han møter Lyn Cassady, en fyr som påstår at å være ex-U.S. Army's First Earth Battalion, en bataljon som bruker sine klarsynte og overnaturlige evner i sine militære oppdrag.
Med blant andre George ClooneyEwan McGregor og Jeff Bridges.

Kl. 21:00 i kveld på Tv2 Filmkanalen  

I en bedre verden

Danske Susanne Bier utforsker ondskapen og godhetens grenser i dette kritikerroste dramaet, som ble belønnet med Oscar for beste ikke-engelskspråklige film i 2010. Læreren Anton (Mikael Persbrandt) kjemper for å redde liv i en flyktningleir i Afrika. Hjemme i Danmark har han et sviktende ekteskap og to barn. Når hans eldste sønn, som blir mobbet på skolen, får en ny venn - en aggressiv gutt hvis mor akkurat har dødd - starter en handlingsrekke som risikerer å få ødeleggende konsekvenser.

Kl. 21.00 i kveld på CANAL+ First  

Ha en riktig god mandagsfilmkveld!

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus