Mandagsfilmen: Cruise, Stallone eller Clooney?

Det er mandag igjen. Og i kveld er det superstjernenes aften. Tom Cruise, Sylvester Stallone og George Clooney møtes til duell om din fjernkontroll. Hvilken film blir din mandagsfilm?

Her er denne mandagens tre utvalgte:

Mission Impossible: Ghost Protocol

 Amerikansk action, 2011.

Agent Ethan Hunt er tilbake og denne gangen blir han og IMF beskyldt for en terrorbombe som går av i Kreml. De amerikanske myndighetene kutter deretter alle bånd til byrået og Ethan må uten ressurser finne en måte å renvaske seg selv og IMFs navn på, samtidig som han forsøker å forhindre et nytt terrorangrep. Det fjerde kapittelet i M:I-serien er en kritikerrost actionfilm signert den Oscarbelønnede regissøren Brad Bird (”Ratatouille”og ”De Utrolige”).

I rollene:  Tom Cruise (”Mission: Impossible”), Paula Patton (”Precious”) og Simon Pegg (Mission: Impossible III”).

Se Mission Impossible: Ghost Protocol på C More First mandag 8. oktober kl. 21.00

Judge Dredd

Amerikansk spenningsfilm, 1995.

Året er 2115 i storbyen Mega-City One. Store deler av jorden er ødelagt. Det er kun få steder som finnes tilbake og menneskene er ondere enn noensinne. Sivilisasjonen holder på å rase sammen. I Mega-City One finnes ingen advokater, ingen retterganger, ingen jury. Men dommere finnes, mektige og fryktet som få. En av de mektigste er Judge Dredd - og han er loven - den siste mulighet for fred.

Regi: Danny Cannon.
I rollene:
Sylvester Stallone, Armand Assante, Rob Schneider, Jürgen Prochnow, Max von Sydow, Diane Lane.
Aldersgrense: 15 år. (t)

Se Judge Dredd  på TV 2 Filmkanalen mandag 8. oktober kl. 21.00

Utenfor rekkevidde

Amerikansk action, 1998. 

Møt Jack Foley, den mest suksessrike bankraneren i USA. Den dagen han bryter seg ut av fengselet, stjeler han noe som er mye mer verdifullt enn penger... Karen Siscos hjerte. Hun er smart. Hun er sexy, og uheldigvis for Jack er hun FBI agent. Nå er de villige til å risikere alt for å finne ut om det er noe mer mellom dem enn bare loven.

Regi: Steven Soderbergh
I rollene: George Clooney og Jennifer Lopez.

Se Utenfor rekkevidde på NRK3 mandag 8. oktober kl. 21.35 (NRK1 kl. 01.20)

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus