Mandagsfilmen: Harvey Keitel, åttitall og finsk komedie

Lei av serier, reality og fotball? Her er tre utvalgte mandagsfilmer for en mørk oktoberkveld. Snurr film!

Who's Harry Crumb?

Komedie. USA. 100 min.

Harry er siste tilskudd i Crumb-familien, en familie som har gjort seg bemerket som svært dyktige detektiver. Harry jobber i familiefirmaet, men dessverre ser det ut som om han ikke er i besittelse av detektivgenet. En latterfull komedie med John Candy, en av åttitallets store komikere på filmlerret.

Regissør: Paul Flaherty

Skuespillere:  John CandyJeffrey Jones and Annie Potts

Se Who's Harry Crumb?  på TV 2 Filmkanalen  kl. 21.00

Dirty Bomb

Komedie. Finland. 2011. 90 min.

Mirccu har fått drømmejobben som PR-sjef for et stort plateselskap. Livet hennes snus på hodet når sjefen truer med å gi henne sparken og hun må oppnå fremgang på egenhånd. Sammen med kjæresten Roba må hun reflektere over om de gode tidene virkelig er over og hvor langt de er villige til å gå for å oppnå suksess.

Regissør: Elias Koskimies.
Skuespillere: Malla Malmivaara, Susanna Anteroinen, Juha-Tapio Arola.

Se Dirt BombC More First kl. 22.40

Bad Lieutenant

Amerikansk drama. 1992. (18 år)

Han var en god politimann, men av og til leder en dårlig handling til en annen. Og en tredje. Og en fjerde. Harvey Keitel spiller den egenrådige kriminaletterforskeren som er like hekta på jobben sin som han er på dop - og som håndhever loven på sin egen, helt spesielle måte.

Regissør: Abel Ferrara
SkuespillereHarvey KeitelVictor Argo og Paul Calderon

Se Bad LieutenantTV 2 Filmkanalen i natt kl. 01:55

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus