Mandagsfilmen: Stieg Larsson, Oliver Stone og speidertroppen

Her er våre tre utvalgte mandagsfilmer for deg i kveld.

Snurr film!

The Girl With the Dragon Tattoo

Thriller, USA, 2011

I vente på en fengselsstraff tar Mikael Blomkvist en pause som journalist i bladet Millenium. Snart ansettes han av forretningsmannen Henrik Vanger til å finne ut hvorfor niesen hans Harriet mystisk forsvant for 42 år siden. I oppdraget får han hjelp av den sære, men dyktige hackeren Lisbeth Salander og sammen gjør de skremmende oppdagelser. Nerveprirrende thriller basert på Stieg Larssons suksessroman ”Menn som hater kvinner”, signert David Fincher (”Seven” og ”Panic Room”). Daniel Craig (”Casino Royal”og ”James Bond: Quantum of Solace”) og Rooney Mara (”The Social Network” og ”A Nightmare on Elm Street”) ses i hovedrollene.

Regissør: David Fincher

Se The Girl With the Dragon Tattoo på C More First kl. 18.20

W.

Amerikansk drama, 2008

Ikke gå glipp av Oliver Stones hysterisk morsomme biografiske og humoristiske perspektiv på livet til en av USAs mest kontroversielle presidenter, George W. Bush, fra tiden som bekymringsløs student til alvoret i det ovale kontoret.

Anbefalt alder: 15.

Director: Oliver Stone

Skuespillere: Josh BrolinElizabeth Banks og Ioan Gruffudd

Se W. på VOX kl. 21.00

Moonrise Kingdom

Drama komedie, USA, 2012

I sommerferien 1965 rømmer Sam fra en speiderleir på en øy i New England for å kunne leve et villmarksliv med jevnaldrende Suzy, som han møtte året før. Begge barna har inngått en pakt for å slippe å være annerledes i uforstående omgivelser. I Wes Andersons magiske film medvirker Ed Norton som speiderleder, Bruce Willis som lokalpoliti samt Bill Murray og Frances McDormand som Suzys advokatforeldre.

Regissør: Wes Anderson

Skuespillere:  Jared GilmanKara Hayward og Bruce Willis

Lei Moonrise Kingdom med Filmtjenesten og Ekstra

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus