Ny runde med Idol i 2013

I 2013 er det 10 år siden TV 2 sendte sangkonkurransen Idol for første gang i Norge. Kanalen feirer derfor med en ny runde nå til våren - den syvende i rekken. Er du mellom 16 og 35 år, kan du allerede søke om å bli med nå.

Les også: Idol 10 år - Tidenes Idolfeiring

– Vi gleder oss veldig til en ny sesong med «Idol» til våren. «Idol» er tidenes mest suksessfulle talentshow, og vi har noen veldig spennende planer for jubileumssesongen, sier TV 2s programdirektør Pil Gundelach Brandstrup.

Lista med artister som startet sin karriere i talentkonseptet er lang og inkluderer nevnte Kurt Nilsen i tillegg til Alejandro Fuentes, Aleksander With, Tone Damli Aaberge, Eva & The Heartmaker, Bjørn Johan Muri, Maria Haukaas Mittet, Margaret Berger, Gaute Ormåsen og Linnea Dale.  

Se Kurt Nilsen bli World Idol i 2004:

Norske Idol-vinnere:

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus