Påsken på TV

Påskekrim, gode filmer, miniserier, fine konserter og Vegard Ulvang i Amundsens skispor er noen av stikkordene for årets TV -påske.

Skatten på sjørøverøya 

TVNorge viser i påskeuka miniserien Skatten på sjørøverøya. Unggutten Jim Hawkins har et ekte skattekart som viser hvor sjørøverkaptein Flints store gullskatt ligger gjemt. Jim drar ut på en eventyrlig reise med skonnerten Hispaniola for å finne sjørøvernes øy i Stillehavet. Flere er ute etter skatten, og Jim skjønner snart at mange av sjømennene på Hispaniola er sjørøvere. Eddie Izzard, Elijah Wood og Donald Sutherland innehar sentrale roller i denne actionfylte versjonen av Robert Louis Stevensons klassiske roman.

På TVNorge fra mandag 2. april til torsdag 5. april klokken 20.30.

Påskekrim: Forhandleren

Årets påskekrim blir det en ny runde med «Forhandleren» Dominic King i Trevor Eves skikkelse. Tre nervepirrende episoder sendes fra mandag til onsdag på TV 2 i påskeuken.

Mer påske på TV 2
Gjennom påsken får vi også følge den svenske redningspatruljen «Alarm 112» på redningstokt i fjellheimen. Her blir det fokus på fjellvett og dramatiske redningsaksjoner.
Skjærtorsdag kan vi følge Vegard Ulvang i Roald Amundsens skispor mot Sydpolen, og påskeaften inviterer Egil Svartdahl til Fyrlyset-konsert med Sigvart Dagsland og flere andre artister. Første påskedag byr TV 2 på konsert med Jarle Bernhoft fra operaen.

- En påske full av overraskelser på Disney Channel

 

Revenge-maraton

Dramaserien Revenge finner sted i de rikes lekegrind, the Hamptons. Rikdom, skjønnhet og status definerer menneskene i denne byen, men en ung dame er villig til å ødelegge dem alle for å få sin hevn. Emily Thorne er ny i the Hamptons. Hun har blitt introdusert for sine velstående naboer, har fått noen nye venner og ser tilsynelatende ut til å smelte rett inn i byen. Men det er noe som ikke stemmer med en ung jente som bor helt alene i de rikes lekegrind. Sannheten er at hun ikke er ukjent i miljøet. Som barn var dette hennes gamle nabolag, men noe skjedde som knuste familien og deres rykte. Nå er Emily tilbake og hun er kommet for å få rettferdighet, på den eneste måten hun vet om – nemlig gjennom den søte smaken av hevn.

På TV3 både lørdag 7. og søndag 8. april i påskeuka, fra kl 11. 45 lørdag og 11.05 søndag.

 - Sterk filmvår på CANAL+


Filmkos for hele familien

Fra og med skjærtorsdag til og med 2. påskedag viser CANAL+ First også underholdende filmer for hele familien hver ettermiddag:

”Legenden om Vaktuglene” (5/4) er regissert av Zack Snyder (”300” og ”Watchmen”), som gjør sin animasjonsdebut med denne filmen basert på Kathryn Laskys kritikerroste bøker. De to uglebrødrene Søren og Kludd har vokst opp med farens storslagne fortellinger og havner på hver sin side i en krig.

”Megahjerne” (6/4) har sin helt egen vri på superheltsjangeren, og er en actionfylt og morsom superskurkfilm for hele familien. Den onde superskurken Megamind oppdager at livet blir trist og innholdsløst når han endelig lykkes i å beseire sin erkefiende, folkets helt Metro Man.

Kameleonen Rango i den Oscarbelønnede filmen med samme navn.

”Shrek – Lykkelig alle sine dager”(7/4) er den fjerde i rekken om vår grønne venn. Denne gangen havner han i en alternativ verden der han og hans elskede Fiona aldri treffes, og dermed blir det opp til Shrek å gjøre ugjort det han har gjort og gjenvinne sin store kjærlighet.

”Rango” (8/4) byr på en spennende vri på den klassiske westernlegenden om outsideren som redder en by – og seg selv i prosessen. Kameleonen Rango oppdager at av og til må man virkelig stikke seg ut fra omgivelsene for å smelte best mulig inn. Filmen vant Oscar i kategorien Beste animasjonsfilm.

”Prinsessen og frosken” (9/4) er en fantasifull versjon av en gammel historie og en av de senere årenes mest suksessfulle Disney-filmer. Et skjebnesvangert kyss leder en vakker jente og en froskeprins ut på et musikalsk eventyr gjennom Louisiana.

 

Fotball i påsken

Det er to fulle tippeligarunder i påskeuka. Se norsk tippeliga på MAX, TV 2, TV 2 SPORT og TV 2 ZEBRA. I tillegg er det mange gode høydepunkter i Barclays Premier League du ikke må gå glipp av.

TV 2 Barclays Premier League gir deg alle de viktige kampene, den fantastiske stemningen, de store stjernene og høydepunktene fra Barclays Premier League.
Fra 23. mars 2012 og ut 2012 kan du i tillegg se TV 2 SPORT uten ekstra kostnad

Tippeligaen og Premier League

Fredag 30. mars
19.00 Brann - Sandnes Ulf på MAX

Lørdag 31. mars
16.00 Man. City - Sunderland TV 2 BPL HD
16.00 QPR - Arsena TV 2 BPL 2
16.00 Aston Villa - Chelsea  TV 2 BPL
18.00 Strømsgodset - Vålerenga på TV 2 SPORT 1

Søndag 01. april
18.00 Haugesund - Molde på TV 2 SPORT 1
18.00 Fredrikstad - Stabæk på TV 2 SPORT 2
18.00 Sogndal - Hønefoss på TV 2 SPORT 3
18.00 Viking - Odd Grenland på TV 2 SPORT 4
20.00 Lillestrøm - Rosenborg TV 2 HD

Mandag 2. april
19.00 Ålesund - Tromsø TV 2 Zebra

Lørdag 7. april
16.00 Liverpool - Aston Villa TV 2 BPL HD
16.00 Chelsea - Wigan TV 2 BPL 2

Søndag 8. april
14.30 Man. United - QPR TV 2 PL HD
17.00 Arsenal - Man. City TV 2 PL HD1 

Mandag 9. april
16.00 Odd Grenland - Lillestrøm på TV 2 SPORT 1
18.00 Rosenborg - Sogndal på TV 2 SPORT 1
18.00 Hønefoss - Fredrikstad på TV 2 SPORT 2
18.00 Sandnes Ulf - Aalesund på TV 2 SPORT 3 
18.00 Strømsgodset - Haugesund på TV 2 SPORT 4
18.00 Tromsø - Stabæk på TV 2 SPORT 5
20.00 Molde - Brann på TV 2 HD kl. 20

Tirsdag 10. april 
19.00 Vålerenga - Viking på TV 2 ZEBRA

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus