Meny

Foto: Thomas Reisæter/TV 2

Premier League i tre nye år for TV 2

TV 2 har inngått en ny avtale med FA Premier League. Avtalen sikrer TV 2 de eksklusive rettighetene til Barclays Premier League ut 2015/2016-sesongen.

- En stor dag for TV 2 med en avtale som sikrer oss en langsiktig satsing på det populære Premier League-produktet i Norge, sier administrerende direktør i TV 2, Alf Hildrum.

TV 2 overtok de norske rettighetene for Barclays Premier League foran 2010/2011-sesongen. Med én sesong igjen av den gjeldende avtalen, har TV 2 nå rettighetene for de fire neste sesongene.

- Vi visste at Barclays Premier League har en unik posisjon i Norge, men interessen for produktet har vært overveldende helt fra starten. Jeg føler også at vi har levert et tv-produkt som de mange tilhengerne av engelsk fotball har satt pris på. Nå som vi vet at vi skal ha dette i mange år framover, vil det gi oss muligheter til å videreutvikle vår dekning, sier TV 2s sportssjef Bjørn Taalesen.

Les også RiksTV-kunder får se lørdagskampene i tre kanaler

 

TV 2s nye avtale er identisk med den eksisterende avtalen kanalen har med FA Premier League, og sikrer en omfattende dekning av Barclays Premier League på alle plattformer.

- Denne avtalen sikrer TV 2s posisjon i det viktige premium-markedet for betalings-tv i mange år framover, og er derfor av avgjørende betydning for hele TV 2 Gruppens posisjon i det norske markedet, sier Alf Hildrum.

- Vi er ekstremt fornøyde med at TV 2 har sikret seg rettighetene til fortsatt kringkasting av Barclays Premier League. Jeg er sikker på at de vil fortsette å levere fantastisk dekning av ligaen til våre mange fans i Norge, sier administrerende direktør i FA Premier League, Richard Scudamore.

Les også TV 2 SPORT inkludert i TV 2 Barclays Premier League!

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus