Puddelrock, gul ninja og gullpalme

Mandag er filmdag, og vi hjelper deg til å finne den rette mandagsfilmen i tvguide-jungelen. Her er tre utvalgte for mandag 4. juni:

Rock Star

Chris Cole lever av å reparere kopimaskiner og bor fortsatt sammen med foreldrene sine i Pittsburgh. På kveldstid er han frontfigur og vokalist i hyllestbandet Blood Pollution som spiller låter av det populære rockebandet Steel Dragon. Chris tar artistlivet seriøst og gjør alt han kan for å være så lik vokalisten i Steel Dragon som mulig. Da Steel Dragon sparker vokalisten sin, blir Chris invitert på audition og får drømmejobben. Men hvor lenge var Adam i paradis?
Skuespillere: Mark Wahlberg, Jennifer Aniston, Jason Flemyng, Timothy Olyphant, Timothy Spall, Dominic West, Dagmara Domincz. 
Regi: Stephen Herek

Se Rock StarTV 2 ZEBRA mandag 4. juni kl. 20.00

The Tree of Life

”The Tree of Life” er en visuelt vakker og sterk historie signert manusforfatter og regissør Terrence Malick. Det amerikanske dramaet ble Oscarnominert i tre kategorier og vant Gullpalmen ved filmfestivalen i Cannes i 2011. På rollelisten finner vi blant andre Brad Pitt, Sean Penn og Jessica Chastain.

Jack (Hunter McCracken) vokser opp som den eldste av tre brødre i en middelklassefamilie i midtvesten. Barnas mor (Jessica Chastain) er en følsom kvinne som gir av sin kjærlighet og empati. Faren (Brad Pitt) er hennes rake motsetning, en mann som som er meget autoritær og som forteller sine sønner at de først og fremst må tenke på seg selv. Foreldrene kjemper fra sine ulike ståsteder, og midt mellom dem står Jack. Filmen følger ham gjennom barndommens uskyld til et desillusjonert voksenliv med et komplisert forhold til sin egen far. Som voksen føler Jack (Sean Penn) seg som en fortapt sjel i en moderne verden. Han søker etter mening i livet, og er tvilende til at det finnes noe viktig å tro på.

Se The Tree of Life på CANAL+ FIRST mandag 4. juni kl. 21.00

Kill Bill Volume 2

Hevnen er så søt at verken giftslanger, geværer eller en levende begravelse kan ødelegge den. Vi tas med videre på ferden mot The Brides endelige oppgjør med sin nemesis Bill. Men oppdraget viser seg å være litt mer sårbart enn hun trodde, for Bill har et ess i ermet. Med Uma Thurman, David Carradine, Daryl Hannah, Michael Madsen, Lucy Liu og Michael Parks. Regi: Quentin Tarantino. (15 år)

Se Kill Bill Volume 2 på NRK3 mandag 4. juni kl. 21.25

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus