Reinkarnert Marilyn Monroe, Heath og marihuanasmuglere

Ingen mandag kveld uten mandagsfilmen. Her er tre utvalgte mandagsfilmer for den siste mandagen i september:

Poupoupidou

Fransk drama 2011.
Rousseau er en krimforfatter fra Paris som leter etter inspirasjon til sin neste roman. Han får høre om Candice Lecoeurs selvmord – en modell som mente hun var reinkarnasjonen av Marilyn Monroe. Når Roussau begynner å sette spørsmålstegn om det faktisk var et selvmord, møter han sterk motstand i jakten på sannheten. Spenningsfylt drama regissert av Gérald Hustache-Mathieu med blant annet Jean-Paul Rouve ("En langvarig forlovelse" og " En dans på roser ") og Sophie Quinton ("Qui a tue Bambi?”) i rollene.

Originaltittel: Nobody Else but You (Aka Poupoupidou)
Regi: Gérald Hustache-Mathieu
I rollene: Jean-Paul Rouve, Sophie Quinton, Guillaume Gouix, Olivier Rabourdin

Se Poupoupidou på C More First mandag 24. september kl. 21.00

10 ting jeg hater ved deg

Amerikansk komedie fra 1999.
Bianca Stratford (Larisa Oleynik) er både pen og populær, men hun har et dilemma. Familien hennes forbyr henne å treffe gutter inntil hennes upopulære, opprørske og gutte-hatende storesøster Kat (Julia Stiles) finner en passende kjæreste. En beundrer av Bianca (Andrew Keegan) prøver å føre Kat sammen med Patrick Verona (Heath Ledger), de to har nemlig mye til felles.

Regi: Gil Junger.
I rollene: Heath Ledger, Julia Stiles, Joseph-Gordon Levitt, Larisa Oleynik, David Krumholtz, Andrew Keegan.

Se 10 ting jeg hater ved deg  på TV 2 Filmkanalen mandag 24. september kl. 21.00 

Square Grouper: The Godfathers of Ganja

Amerikansk dokumentar 2011
Et fargerikt portrett om et av tidenes største samfunnsproblem. På 70- og 80-tallet blomstret marihuanasmuglingen i Florida og på grunn av den lange kysstripen og det nære forholdet til Latin-Amerika ble det et paradis for narkotikasmuglere og misbrukere. Fengslende dokumentar om tre unike historier fra Florida – en cannabisrøykende kirkegruppe, redneck pirater og to personer som soner historiens lengste fengselsraff for narkotikalovbrudd, signert Billy Corben (Cocaine Cowboys).

Regi: Billy CorbenSe Square Grouper: The Godfathers of Ganja på C More Hits mandag 24. september kl. 22.00

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus