Romskip, 20-tallet og en dose romantikk

Ny mandag - ny uke. Vi varmer opp nok en uke med tre mandagsfilmer. En science fiction-klassiker, action fra 20-tallets Amerika og en meget spesiell kjærlighetshistorie.

Star Trek - The Motion Picture

Science fiction, 1979. 130 min

Når en fremmed utenomjordisk skapning ødelegger tre kraftige klingonskip gjennopptar James T Kirk kommandoen over romskipet Enterprise. Sammen med mr Spock, McCoy og resten av besetningen gjør han seg klar til å møte intrengeren som nærmer seg jorden.
Med William Shatner, Leonard Nimoy og DeForest Kelley.

Se Star Trek - The Motion Picture  på CANAL+ Hits mandag 20. august kl. 22.00

Rosewood Burning

Amerikansk action drama, 1996.

I løpet av den første uken av januar 1923 brenner Rosewood, en «svart» by i sentral-Florida, ned til grunnen. Det hele starter med at en hvit kvinne fra Sumner lyver om at hun er blitt overfalt og slått av en fremmed svart mann. En gjeng menn fra Sumner erklærer krig mot Rosewood. Mange av Rosewoods innbyggere blir drept med kaldt blod, og mange flykter fra sine hjem og ut i de nærliggende sumpene. Noen vender aldri tilbake. Men ikke alle gir etter for panikken den forferdelige uken. En merkelig og uventet allianse mellom to menn, en svart og en hvit, blir grunnlaget for å redde mange vettskremte menn og kvinner ut fra de mørke Floridasumpene.
Med bl.a. Michael Rooker, Ving Rhames, Jon Voight.

Se Rosewood Burning  på VOX mandag 20. august kl. 21.00

The Reader

Amerikansk drama, 2008.

15 år gammel utvikler Michael et fysisk forhold til en 36-år gammel kvinne, Hanna. Plutselig en dag forsvinner hun ut av livet hans. 8 år senere, som jusstudent, ser han henne igjen i retten som tiltalt SS-vakt under krigen. Regi: Stephen Daldry.
I rollene: Ralph Fiennes, Kate Winslet, David Kross, Lena Olin, Bruno Ganz.

Se The Reader  på TV 2 Filmkanalen mandag 20. august kl. 21:00.

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus