Se Manchester United - Liverpool direkte

Få med deg gigantoppgjøret mellom Englands to mest dekorerte lag.

TV 2 Barclays Premier LeagueLørdag klokken 13:00 starter TV 2 Barclays Premier League oppladningen til Englands største derby: Gigantmøtet mellom Manchester United og Liverpool. Dette er Englands to mestvinnende lag gjennom tidene og oppgjøret har betydninger langt utover det sportslige i de respektive byene.

Wayne Rooney har allerede startet mediakrigen mellom klubbene og for første gang etter suspensjonen møtes kamphanene Suárez og Evra på fotballbanen. Begge lagene har mye å kjempe om i ligaen: Manchester United må vinne for å snike seg forbi Manchester City på toppen av tabellen mens Liverpool ikke har råd til å miste kontakten med den dyrebare fjerdeplassen.

Både det sportslige og utenomsportslige er altså på plass for at dette skal bli et fyrverkeri av en kamp, så denne begivenheten må du få med deg uansett hvilket lag du støtter!  

Bestill TV 2 Barclays Premier League i dag!

 

TV 2 Barclays Premier League

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus