Siste gruppespillsrunde i Europa League

De siste billettene til sluttspillet av Europa League skal deles ut, og Molde og Tottenham er med i avgjørende kamper torsdag kveld.

Studiosendingen starter klokken 18.30, og den første kampen i studiosendingen er Stuttgart - Molde som har avspark klokken 19.00. Hjemmelaget har gode kort på hånden foran denne kampen med åtte poeng på fem kamper, og ligger dermed på 2. plass i gruppe E. De kjemper mot Steaua Bucuresti (10 poeng) og FC København (7 poeng) om avansementet, mens Molde havner sist i gruppen siden de kun har tatt tre poeng så langt. Med seier er tyskerne sikret videre spill i turneringen, men selv om de favoritter i forkant av kampen vil de ikke få tre poeng gratis av Molde. Kanskje kan det være Vegard Forren og Daniel Berg Hestads siste kamp for klubben?

Klokken 21.05 er det Tottenham - Panathinaikos som står på menyen, en kamp som vil avgjøre hvem som går til sluttspillet sammen med Lazio. Forutsetningene er greie; med poeng går hjemmelaget videre, mens en borteseier vil sørge for gresk jubel. Spurs ligger nemlig som nummer to i gruppen med syv poeng, mens gjestene fra Hellas har tatt fem poeng til nå. Da lagene møttes i Hellas for to måneder siden endte det 1-1, men nå er Tottenham i langt bedre form med tre strake seire i Premier League. Situasjonen er noe annerledes for Panathinaikos, som etter 13 serierunder i Hellas kun har vunnet fem kamper, og allerede ligger de 14 poeng bak serieleder Olympiakos.

Slik er sendeplanen på CANAL9 for Europa League torsdag 6. desember:

18.30: Fotballstudio

I studio er Anne Sturød, Joachim Björklund og Lars Tjærnås.

19.00: Stuttgart - Molde

Direkte fra Mercedes-Benz Arena i Stuttgart. Kommentator er Arve Fuglum.

20.45: Fotballstudio mellom kampene

I studio er Anne Sturød, Joachim Björklund og Lars Tjærnås.

21.05: Tottenham - Panathinaikos
Direkte fra White Hart Lane i London. Kommentator er Kenneth Fredheim.

22.50: Fotballstudio med oppsummeringer og scoringer
Anne Sturød, Joachim Björklund og Lars Tjærnås oppsummerer sjette runde i Europa League, med høydepunkter og scoringer fra alle kamper, samt kåringer av fineste mål og største tabber i gruppespillet.Du kan også se følgende på C More:

19.00: Udinese - Liverpool, C More Fotball

Direkte fra Friuli i Udine. Kommentator er Øyvind Johannessen.


21.05: Maribor - Lazio, C More Fotball
Direkte fra Ljudski vrt i Maribor. Kommentator er Espen Ween.

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus